18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kubson2n 2014-01-28, 19:25 16
Jakoś tak mi się skojarzyło
Zgłoś
chlop 2014-01-28, 19:36 1
no ale szwab z SS to już kurwa z niczym ci się nie kojarzy kurwa mać co wy wrzucacie
Zgłoś
waski322 2014-01-28, 21:59
hans jak malowany z tym wyrazem twrzy i mundurem
Zgłoś
rai87 2014-01-28, 22:21 3
Boże jeżdżę tym na co dzień i dziwie się, że ludzie jeszcze za to płacą. Swoją drogą mocny skurczybyk, nie to co mój trup.

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
G................9 2014-01-28, 23:19
@up

Dziwisz się, ma ogumienie wielosezonowe to zapierdala!

Ale masz rację, dobrze utrzymany skurczybyk.
Zgłoś
mariuan 2014-01-31, 10:45
ta malutka to chyba atrapa ;p
Zgłoś
damian_1413 2014-01-31, 11:11
kurwa Rutkowski
Zgłoś
Duch 2014-01-31, 11:17
żeby nie wiem co ssman w zartach czy nie piwa nie dam. chyba że go wieszaja.

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
kurwiduplo 2014-01-31, 11:19
Ten hans podobny do Tuska
Zgłoś
Nikkoo 2014-01-31, 11:23 2
Andrzejowi też BWP-1 zniszyli

qwerty
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-31, 11:41 2
Zgłoś
LJOT 2014-01-31, 11:45
mariuan napisał/a:

ta malutka to chyba atrapa ;p

Żadna atrapa.
Zgłoś
q800 2014-01-31, 12:03 2
E tam perfekcyjnie. Kolejny zjebany rekokokoman, który nie ma o temacie pojęcia, za to lubi mundur założyć, byle jak, byle co, byle tylko na niemieckie wyglądało. Ten chłopaczek w hełmie to też zakała rekonstrukcji. Jakieś cywilne łachy, obszycia haftowane zamiast bevo, chujowe indyjskie ładownice i kurwa ta "mielonka" za wschodni front na mundurze m36... ni w dupę ni w pizdę.
Zgłoś
vulthoom 2014-01-31, 12:26 1
Uwaga spoiler!
.
.
.
.
.
.
.
.
Gówno jakich mało, nie oglądać!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów