📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przeglądając poklatkowo widać, jak pokiereszował jej lewe oko
znowu wróciłem na sadola
Przynajmniej umarła robiąc to co kocha, a wiec mamy dobre zakończenie
banana12462541 napisał/a:
Przynajmniej umarła robiąc to co kocha, a wiec mamy dobre zakończenie
Czy umarła nie wiadomo. Wiadomo, że ma czarną dziurę zamiast lewego oka 0:06
Angel napisał/a:
Zemsta byłego chłopaka.
Oni w tamtych stronach naprawdę mają z tym jakiś jebany problem. Laska cię rzuciła? Strzel jej w łeb! Oblej ją kwasem! Zabij jej rodzeństwo i rodziców!
Wygląda to na zbiorowy kompleks małego chuja pomnożony przez żółtaczkę, naprawdę...
Katie napisał/a:
w tamtych stronach naprawdę mają z tym jakiś jebany problem. Laska cię rzuciła? Strzel jej w łeb! Oblej ją kwasem! Zabij jej rodze
Niby prawda, ale kurestwa jednak mają mało. A gdyby nie to, zapewne baby z brudlandi były by jak tajki
Katie napisał/a:
Oni w tamtych stronach naprawdę mają z tym jakiś jebany problem. Laska cię rzuciła? Strzel jej w łeb! Oblej ją kwasem! Zabij jej rodzeństwo i rodziców!
Wygląda to na zbiorowy kompleks małego chuja pomnożony przez żółtaczkę, naprawdę...
Razy 10 tak jakąś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów