18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Trimix 2013-02-18, 7:48 1
Choćbyś otrząsał nie wiem jak dokładnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie
Zgłoś
Rysiu11 2013-02-18, 7:50
Szczacie w gacie czy co? Ostatnia kropla przeważnie idzie w majtki chyba że się nie nosi...

Chwilowo żadnych okazji do stworzenia tematu nie miałem ale jeżeli uda mi się znaleźć albo przejedzie po moim czole tramwaj to na pewno to wrzucę.
Zgłoś
Krak 2013-02-18, 8:27 2
choćbyś trzepał na wsie strony jedna kropla w kalesony..
Zgłoś
elkelk 2013-02-18, 8:31 1
Choćbyś strząsał dwa tygodnie, zawsze kropla wpadnie w spodnie.

Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Zgłoś
werther 2013-02-18, 8:40 9
pacyfista napisał/a:

z opszczanymi gaciami.

Chyba w słownik ortograficzny wytarłeś...
Zgłoś
S................i 2013-02-18, 8:47 1
Choć byś go ściska, skręcał i potrząsał bracie, to pamiętaj, że ostatnia kropla zawsze pójdzie w gacie.
Zgłoś
Dalione 2013-02-18, 8:56 8
Choćbyś zrobił wierszyk bracie, nie dopisuj go w tym temacie.
Zgłoś
Aragon1988 2013-02-18, 9:48 25
pacyfista napisał/a:

Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.

a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?
Zgłoś
Kryn3k 2013-02-18, 9:50 1
Aragon1988 napisał/a:

a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?

Wtedy taka przyzwoitka ani chybi wyciera łapami
Zgłoś
Marbi 2013-02-18, 9:51 15
@up

Dlatego przyzwoici mężczyźni zawsze maja przy sobie rolką papieru
Zgłoś
p................a 2013-02-18, 10:04 1
@up
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
Zgłoś
Ecne 2013-02-18, 10:19 6
@pacyfista
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-18, 10:29 10
pacyfista napisał/a:

Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.

Zgłoś
S................k 2013-02-18, 10:35 1
@Ecne

I na to jest sposób, cewka moczowa po włożeniu do majt "wyrzuca" ostatnią kroplę, wtedy robisz taki myk, wyciągasz szybko fujarę i kroplę wpierdalasz do kibla/pisuaru. Ja już robię tak z przyzwyczajenia i gacie są suchutkie i szczęśliwe.
Zgłoś
juki 2013-02-18, 10:40
@pacyfista

Ciekawe od kiedy przy pisuarach wisi papier
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów