📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Choćbyś otrząsał nie wiem jak dokładnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie
Zawsze ostatnia kropelka do majtek ci wpadnie
Szczacie w gacie czy co? Ostatnia kropla przeważnie idzie w majtki chyba że się nie nosi...
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Choć byś go ściska, skręcał i potrząsał bracie, to pamiętaj, że ostatnia kropla zawsze pójdzie w gacie.
pacyfista napisał/a:
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?
Aragon1988 napisał/a:
a widziałeś ty kiedyś papier przy pisuarze?
Wtedy taka przyzwoitka ani chybi wyciera łapami
@up
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
Dżentelmeni sikają do kibla, prymitywy do pisuaru. Współczuję waszym dziewczynom jak im dajecie do ręki takiego zasikanego penisa z brudnych majtek.
@pacyfista
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
kropelka o której mowa nie jest na penisie tylko w cewce moczowej i ten papier nic ci nie da. możesz mieć fujarę suchą jak sahara w południe ale i tak jak poukładasz wszystko w spodniach to pozostałości z cewki mogą wydostać się na zewnątrz.
pacyfista napisał/a:
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
@Ecne
I na to jest sposób, cewka moczowa po włożeniu do majt "wyrzuca" ostatnią kroplę, wtedy robisz taki myk, wyciągasz szybko fujarę i kroplę wpierdalasz do kibla/pisuaru. Ja już robię tak z przyzwyczajenia i gacie są suchutkie i szczęśliwe.
I na to jest sposób, cewka moczowa po włożeniu do majt "wyrzuca" ostatnią kroplę, wtedy robisz taki myk, wyciągasz szybko fujarę i kroplę wpierdalasz do kibla/pisuaru. Ja już robię tak z przyzwyczajenia i gacie są suchutkie i szczęśliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów