18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
68mustang 2013-02-18, 10:55
@up dlatego noszę ze sobą bilet nieskasowany
Zgłoś
Asmodeusz 2013-02-18, 11:12 1
smyndryl napisał/a:

up

będzie widać

Dlaczego nie ma czarnych żydów? No bo, kurwa bez przesady.
Zgłoś
bimbastah 2013-02-18, 12:00
~Sklej napisał/a:

Właśnie chciałem to wrzucić

"Wojsko czy wycieralnia fiutów? Porządnie strzepnąć pałę to nie łaska?!" haha
Zgłoś
Pizkes 2013-02-18, 13:18
pacyfista napisał/a:

Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.

I co? Rozumiem, że jak załatwiasz się przy pisuarze, tak jak ten gość, to latasz z wywalonym kutasem po całym kiblu, żeby wziąć trochę papieru z kabiny?
Zgłoś
bubatsa 2013-02-18, 14:13
Morał taki: choć byś trząchał 2 tygodnie to i tak kropla spadnie w spodnie.
Zgłoś
rusofil 2013-02-18, 15:13
Pizkes napisał/a:

I co? Rozumiem, że jak załatwiasz się przy pisuarze, tak jak ten gość, to latasz z wywalonym kutasem po całym kiblu, żeby wziąć trochę papieru z kabiny?

To takie trudne, przed szczaniem wziąć kawałek papieru do ręki? Ja pierdolę, ale wy jesteście niehignieniczni i problematyczni. Właśnie dlatego nie odwzajemniam uścisku ręki z ludźmi. Po prostu wiem, że są leniwymi brudasami.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Michald_skc 2013-02-18, 15:41
Choćbyś strząsał dwa tygodnie zawsze kropla spadnie w spodnie
Zgłoś
k1c1u5 2013-02-18, 15:59
Ja wycieram jedwabiem.
Zgłoś
Spartan117pl 2013-02-18, 16:05
pacyfista napisał/a:

Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.

Chciałeś jeszcze coś powiedzieć? ;]
Zgłoś
elkelk 2013-02-18, 17:02 4
"Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami." Kurwa czy na prawdę ktoś z was wyciera fiuta papierem po odlaniu się?!? Chyba jestem za stary dla takich nowych trędów, a w lesie a w bramie? Nikt z Was nie lał w bramie? Ale chuj z bramą, mówimy tu o toalecie ... Kurwa naprawdę ktoś z Was wyciera po odlaniu się? W takim razie Sadistick bawi i uczy... Całe życie człowiek się uczy... Jak ci papier pod napletem zostanie to inaczej będziesz gadał... kurwa przeglądam ten portal od paru lat i nigdy mnie jakiś komentarz tak nie wkurwił... kurwa....

Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Zgłoś
Camel_06 2013-02-18, 18:48 1
@up

Jak szczaja na siedzaco, to i sie pozniej wycieraja...

Kurwa panowie ale macie problem, szczasz, chowasz potwora, myjesz lapy, wychodzisz z kibla. I mozna drugiemu facetowi reke podac, bo ufam ze on tez ma odrobine kultury i higieny osobistej. A ze cos skapnie w gacie? A co wy, kurwa, miesiac w tych gatkach chodzicie i wam pieczrki zaczynaja rosnac? Skapnie to skapnie, bielizne sie zmienia, na chuj drazyc temat.

A jak ktos nie podaje reki na powitanie to jest chuj, prostak, kawal chama i skonczona ciota. I niech sie nie dziwi jak kiedys komus reki nie bedzie chcial podac i w pysk dostanie, bo kazdy wam powie ze to obelga.
Chyba ze nikt do takiego reki nie wyciaga, to sorry w takim razie i wycofuje te slowa, i tak juz masz ciezko sam na swiecie, wiec dlaczego mam po tobie jezdzic. I to przez neta w dodatku.
Zgłoś
sebekr 2013-02-18, 19:28
Cytat:

Ja pierdole przecież to nie o to chodzi, że niedokładnie wytrzepiesz tylko, że zostaje jeszcze kropla w cewce moczowej i jak chowasz to wylatuje. Może jeszcze podpaski zaczniesz nosić jak już chuja wycierasz "prawdziwy mężczyzno".
Zgłoś
p................a 2013-02-18, 20:10 2
Jak się używa papieru to mocz, który jest na końcu wsiąka w papier. I na tę ostatnią kroplę się czeka po prostu . Wy nie dość, że nie poczekacie na tę ostatnią kroplę, bo głupio tak stać przy pisuarze to jeszcze wpychacie takiego wilgotnego wacka do gaci. Przecież całego moczu się nie wytrzepie.

Pisałem to już wcześniej, ale jakoś nie dotarło, więc napiszę pogrubionymi. Pisuary są dla prostaków, którzy nie dbają o higienę, nikt wam kurwa nie każe z nich korzystać, a ja jak już jestem zmuszony do tego, to używam chusteczki. Tyle lat ewolucji w pizdu, ludzie wolą chodzić obszczani jak zwierzęta, o rany...
Zgłoś
bartekketrab 2013-02-18, 20:56
PACYFISTO jebany, gimbusie z długimi kudłami.Pisze się obszczanymi .pozdr
Zgłoś
rusofil 2013-02-18, 21:40
pacyfista napisał/a:

Jak się używa papieru to mocz, który jest na końcu wsiąka w papier. I na tę ostatnią kroplę się czeka po prostu . Wy nie dość, że nie poczekacie na tę ostatnią kroplę, bo głupio tak stać przy pisuarze to jeszcze wpychacie takiego wilgotnego wacka do gaci. Przecież całego moczu się nie wytrzepie.

Pisałem to już wcześniej, ale jakoś nie dotarło, więc napiszę pogrubionymi. Pisuary są dla prostaków, którzy nie dbają o higienę, nikt wam kurwa nie każe z nich korzystać, a ja jak już jestem zmuszony do tego, to używam chusteczki. Tyle lat ewolucji w pizdu, ludzie wolą chodzić obszczani jak zwierzęta, o rany...

Widzę, że brudasy i prymitywy jadą po tobie równo. Teraz widać, ilu syfiarzy jest dookoła. Aż strach dotykać kogokolwiek i czegokolwiek w miejscach publicznych. Napisz coś mądrego, a cię zjadą, zamiast podziękować za dobre rady. Ludzie to zajebiste ścierwa.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów