up
będzie widać
I co? Rozumiem, że jak załatwiasz się przy pisuarze, tak jak ten gość, to latasz z wywalonym kutasem po całym kiblu, żeby wziąć trochę papieru z kabiny?
I co? Rozumiem, że jak załatwiasz się przy pisuarze, tak jak ten gość, to latasz z wywalonym kutasem po całym kiblu, żeby wziąć trochę papieru z kabiny?
To takie trudne, przed szczaniem wziąć kawałek papieru do ręki? Ja pierdolę, ale wy jesteście niehignieniczni i problematyczni. Właśnie dlatego nie odwzajemniam uścisku ręki z ludźmi. Po prostu wiem, że są leniwymi brudasami.
Chciałeś jeszcze coś powiedzieć? ;]
Kurwa panowie ale macie problem, szczasz, chowasz potwora, myjesz lapy, wychodzisz z kibla. I mozna drugiemu facetowi reke podac, bo ufam ze on tez ma odrobine kultury i higieny osobistej. A ze cos skapnie w gacie? A co wy, kurwa, miesiac w tych gatkach chodzicie i wam pieczrki zaczynaja rosnac? Skapnie to skapnie, bielizne sie zmienia, na chuj drazyc temat.
A jak ktos nie podaje reki na powitanie to jest chuj, prostak, kawal chama i skonczona ciota. I niech sie nie dziwi jak kiedys komus reki nie bedzie chcial podac i w pysk dostanie, bo kazdy wam powie ze to obelga.
Chyba ze nikt do takiego reki nie wyciaga, to sorry w takim razie i wycofuje te slowa, i tak juz masz ciezko sam na swiecie, wiec dlaczego mam po tobie jezdzic. I to przez neta w dodatku.
Dlatego przyzwoici mężczyźni wycierają penisa papierem, ale wy prostaki na pewno mnie zhejtujecie i będziecie dalej chodzić z opszczanymi gaciami.
Ja pierdole przecież to nie o to chodzi, że niedokładnie wytrzepiesz tylko, że zostaje jeszcze kropla w cewce moczowej i jak chowasz to wylatuje. Może jeszcze podpaski zaczniesz nosić jak już chuja wycierasz "prawdziwy mężczyzno".
Pisałem to już wcześniej, ale jakoś nie dotarło, więc napiszę pogrubionymi. Pisuary są dla prostaków, którzy nie dbają o higienę, nikt wam kurwa nie każe z nich korzystać, a ja jak już jestem zmuszony do tego, to używam chusteczki. Tyle lat ewolucji w pizdu, ludzie wolą chodzić obszczani jak zwierzęta, o rany...
Jak się używa papieru to mocz, który jest na końcu wsiąka w papier. I na tę ostatnią kroplę się czeka po prostu . Wy nie dość, że nie poczekacie na tę ostatnią kroplę, bo głupio tak stać przy pisuarze to jeszcze wpychacie takiego wilgotnego wacka do gaci. Przecież całego moczu się nie wytrzepie.
Pisałem to już wcześniej, ale jakoś nie dotarło, więc napiszę pogrubionymi. Pisuary są dla prostaków, którzy nie dbają o higienę, nikt wam kurwa nie każe z nich korzystać, a ja jak już jestem zmuszony do tego, to używam chusteczki. Tyle lat ewolucji w pizdu, ludzie wolą chodzić obszczani jak zwierzęta, o rany...
Widzę, że brudasy i prymitywy jadą po tobie równo. Teraz widać, ilu syfiarzy jest dookoła. Aż strach dotykać kogokolwiek i czegokolwiek w miejscach publicznych. Napisz coś mądrego, a cię zjadą, zamiast podziękować za dobre rady. Ludzie to zajebiste ścierwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów