mam nadzieję iż koszt wymiany ściętego znaku drogowego i naprawy uszkodzonej latarni ulicznej poniesie rodzina idioty...
a co oni maja wspolnego z jego wykroczeniami? co do filmu. miod dla oczu i duszy.
a co oni maja wspolnego z jego wykroczeniami?
w któym miejscu napisałem o wykroczeniach? wspomniałem o zniszczeniach i kto to ma pokryć. Czytamy ze zrozumieniem.
20 wykroczeń drogowych w 2 lata to ma być dużo i co to ma do rzeczy że się debil zabił o latarnie ??? aby wyjechać z własnego podwórka nie czekając godzinami aż jakiś łaskawiec się zatrzyma musze wymuszać pierwszeństwo czyli minimum 2 wykroczenia dziennie robię tylko w tym jednym konkretnym przypadku , powiedzmy że po drodze do pracy trafi się jakieś ze 2 wykroczenia zaliczyć jakieś tam przekroczenie prędkości i wyprzedzania na ciągłej to kolejne 2 czyli w niedoszacowanej średniej 4 wykroczenia na dobę minimum to rocznie daje jakieś ~~1500 wykroczeń rocznie , czyli na słupie powinienem się owinąć w jakieś pierwsze 2 tygodnie po odebraniu prawka a już z 15 lat je mam
Ty już się nie chwal swoim upośledzeniem.
Ty podkładasz muzykę pod te filmy?
zwracanie sie do kogoś na "ty" świadczy o niskim poziomie kultury, po pouczeniu masz okazję się zreflektować w przyszłości...
zwracanie sie do kogoś na "ty" świadczy o niskim poziomie kultury, po pouczeniu masz okazję się zreflektować w przyszłości...
A Ty się już tak kurwa nie madruj. Jesteś na sadolu. Tu nie ma kultury tylko flaki, wypadki, ucinanie głowy itp itd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów