Siema Sadole, kilka miesięcy temu, powstała inicjatywa w naszej grupie, aby stworzyć amatorski film o tematyce gangsterskiej (tak tak gadajcie co wam się zachce o tym) oto trailer naszego filmu który będzie trwać około 20min. Film będzie zawierał dużą ilość Rasizmu, Czarnego Humoru jak i konszachtów z Ruskimi. jeżeli kogoś to interesuję, jestem tym mongołem z pierwszego planu w pierwszych sekundach filmu.
Ps. nie było k🤬a bo to materiał własny.
Pss. to nie jest poważna hollywoodzka produkcja więc niech pierwszy z bólem dupy skasuje łaskawie konto.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W................i
2014-08-09, 12:16
Jak jape zacieszasz mongole
Inicjatywa fajna, ale aktorzy to na mafie kartoflaną wyglądają. Jakby taki do mnie haracz przyszedł to sam bym na miejscu umarł... Ze śmiechu
r................1
2014-08-09, 12:38
Po wpisie Angel nie powinno już być kolejnych, bo stanowi idealną pointe.
m................3
2014-08-09, 12:49
Ale p🤬licie. Wygląda na spoko film amatorski
k🤬a '' film gangsterski ''

pedały z grzyweczkami na bok ,jedna tłusta świnia z gangsterskim miotaczem ognia... i ten kaptur z mysiej p🤬dy
materiał kręcony na potrzeby W11 ?
S................n
2014-08-09, 13:11
Do sucharów? Moderatorzy powinni mieć możliwość wyj🤬ia takiej c🤬jozy na kwejk, w końcu właściciel jest ten sam. Mi też czasami zdarzy się wrzucić jakieś gówno, ale to k🤬a jest totalnie bez polotu- c🤬joza.
T................d
2014-08-09, 13:15
Jeśli szukacie nutki z tego "trailera", to jest to Three Women z najnowszej płyty Jacka White'a.
Może koncepcja fajna, ale wykonanie z dupy. Ta sceneria, garaż k🤬a? Ja się pytam, gdzie pościgi samochodowe? Starzy na kamerę dali, ale na prawko już nie? Oczywiście oceniam tutaj ten trailer, całosci nie znam. I te dialogi jak z pirackiego dubbingu do gry ze średniej półki
T................d
2014-08-09, 13:44
@FieraSS

?
K🤬a przyp🤬alacie sie wszyscy, no ok ok na Pruszków oni nie wyglądają, ale coś robią chociaż i nie siedzą na dupie
K................i
2014-08-09, 14:17
Szczerze mówiąc nie wygląda to obiecująco, ale zawsze to jakiś początek. Nakręćcie za trochę drugi filmik, potem trzeci, a szósty może już będzie w kinach
A tam p🤬licie,jak się Im nudzi to niech robią a może coś fajnego stworzą ja tam trzymam za Was.
s................2
2014-08-09, 15:47
taka gangsterka a tego mongola matka ścierką zacznie nap🤬lać jak zobaczy, że pali papierosy (poczatek trailera)
zonk
2014-08-09, 18:43
Mogliście przynajmniej stylizować się na gangsterów, a tam widzę ciuchy byle jakie, fryzury byle jakie.
o ja p🤬le co za bambry

wy to sie do 5-10-15 jedynie byscie nadali, chociaz i w to watpie, spedalone loczkowane p🤬dy