18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Ostatnia wieczerza (2014)
hananderwold • 2014-08-08, 18:51
Siema Sadole, kilka miesięcy temu, powstała inicjatywa w naszej grupie, aby stworzyć amatorski film o tematyce gangsterskiej (tak tak gadajcie co wam się zachce o tym) oto trailer naszego filmu który będzie trwać około 20min. Film będzie zawierał dużą ilość Rasizmu, Czarnego Humoru jak i konszachtów z Ruskimi. jeżeli kogoś to interesuję, jestem tym mongołem z pierwszego planu w pierwszych sekundach filmu.

Ps. nie było kurwa bo to materiał własny.
Pss. to nie jest poważna hollywoodzka produkcja więc niech pierwszy z bólem dupy skasuje łaskawie konto.
Zgłoś
WydziałPolicji 2014-08-09, 12:16
Jak jape zacieszasz mongole
Zgłoś
Corradolicious 2014-08-09, 12:23
Inicjatywa fajna, ale aktorzy to na mafie kartoflaną wyglądają. Jakby taki do mnie haracz przyszedł to sam bym na miejscu umarł... Ze śmiechu
Zgłoś
ravager1 2014-08-09, 12:38 1
Po wpisie Angel nie powinno już być kolejnych, bo stanowi idealną pointe.
Zgłoś
marcinc53 2014-08-09, 12:49
Ale pierdolicie. Wygląda na spoko film amatorski

dupa
Zgłoś
filipczax_ck 2014-08-09, 12:59 5
kurwa '' film gangsterski '' pedały z grzyweczkami na bok ,jedna tłusta świnia z gangsterskim miotaczem ognia... i ten kaptur z mysiej pizdy

materiał kręcony na potrzeby W11 ?
Zgłoś
Samudaripen 2014-08-09, 13:11
Do sucharów? Moderatorzy powinni mieć możliwość wyjebania takiej chujozy na kwejk, w końcu właściciel jest ten sam. Mi też czasami zdarzy się wrzucić jakieś gówno, ale to kurwa jest totalnie bez polotu- chujoza.
Zgłoś
Trolzord 2014-08-09, 13:15
Jeśli szukacie nutki z tego "trailera", to jest to Three Women z najnowszej płyty Jacka White'a.
Zgłoś
FieraSS 2014-08-09, 13:26
Może koncepcja fajna, ale wykonanie z dupy. Ta sceneria, garaż kurwa? Ja się pytam, gdzie pościgi samochodowe? Starzy na kamerę dali, ale na prawko już nie? Oczywiście oceniam tutaj ten trailer, całosci nie znam. I te dialogi jak z pirackiego dubbingu do gry ze średniej półki
Zgłoś
Trolzord 2014-08-09, 13:44 3
@FieraSS ?
Zgłoś
napalmaster 2014-08-09, 14:04 2
Kurwa przypierdalacie sie wszyscy, no ok ok na Pruszków oni nie wyglądają, ale coś robią chociaż i nie siedzą na dupie
Zgłoś
K................i 2014-08-09, 14:17
Szczerze mówiąc nie wygląda to obiecująco, ale zawsze to jakiś początek. Nakręćcie za trochę drugi filmik, potem trzeci, a szósty może już będzie w kinach
Zgłoś
LordFlorex 2014-08-09, 15:11
A tam pierdolicie,jak się Im nudzi to niech robią a może coś fajnego stworzą ja tam trzymam za Was.
Zgłoś
sobol1992 2014-08-09, 15:47 1
taka gangsterka a tego mongola matka ścierką zacznie napierdalać jak zobaczy, że pali papierosy (poczatek trailera)
Zgłoś
zonk 2014-08-09, 18:43 1
Mogliście przynajmniej stylizować się na gangsterów, a tam widzę ciuchy byle jakie, fryzury byle jakie.
Zgłoś
zado 2014-08-10, 4:08
o ja pierdole co za bambry wy to sie do 5-10-15 jedynie byscie nadali, chociaz i w to watpie, spedalone loczkowane pizdy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów