18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Ostatnia wieczerza (2014)
hananderwold • 2014-08-08, 18:51
Siema Sadole, kilka miesięcy temu, powstała inicjatywa w naszej grupie, aby stworzyć amatorski film o tematyce gangsterskiej (tak tak gadajcie co wam się zachce o tym) oto trailer naszego filmu który będzie trwać około 20min. Film będzie zawierał dużą ilość Rasizmu, Czarnego Humoru jak i konszachtów z Ruskimi. jeżeli kogoś to interesuję, jestem tym mongołem z pierwszego planu w pierwszych sekundach filmu.

Ps. nie było kurwa bo to materiał własny.
Pss. to nie jest poważna hollywoodzka produkcja więc niech pierwszy z bólem dupy skasuje łaskawie konto.
Zgłoś
Robass1994 2014-08-08, 18:56 5
Sarnie żniwo to to nie jest i nie będzie
Zgłoś
DmNQ 2014-08-08, 18:57 26
To już Bolec był większym gangsterem od was
Zgłoś
hananderwold 2014-08-08, 18:59
@Robass1994 Sarnie żniwo miało chociaż jakiś budżet i zresztą ten film nie ma nic wspólnego z Sarnim żniwem
Zgłoś
K................t 2014-08-08, 19:01 13
czekam jak na wiedzmina 3.
Zgłoś
Magsurf 2014-08-08, 19:10 2
Gra aktorska trochę słaba, ale zapowiada się całkiem ciekawie. Daj znać jak będzie gotowy. Z przyjemnością obejrzę całość. Trzymam kciuki.
A panowie @up wielcy krytycy, pokażcie co wy stworzyliście, dopiero zaczniecie szczekać. Sterty chusteczek w które wycieracie kutasy nas nie interesują.
Zgłoś
wytrzeszcz5 2014-08-08, 19:10 2
o kurka moje miasto, jak coś umiem grać dobrze zwłoki:)
jestem ciekaw co wam wyjdzie bo brzmi nieżle

Podoba się to co robię ? sypnij groszem

Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
Zgłoś
boss. 2014-08-08, 19:22 10
Szczerze?Wygląda to na zabijanie czasu przez znudzonych onanistów.Znajdźcie sobie dziewczyny.Jak trochę poruchacie to od razu świat będzie inaczej wyglądał i głupoty nie będą przychodziły do głowy.
Zgłoś
~Angel 2014-08-08, 19:22 174
Zgłoś
RustyRat 2014-08-08, 19:56 33
nie chce się przypierdalać, ale na gangsterów to za bardzo nie wyglądacie - w szczególności ten grubasek z fryzem ala Dżastin. Mam dla was tytuł filmu "Słodkie Lukrowane Dupcie" ;]
Zgłoś
DmNQ 2014-08-08, 20:04 1
@up właśnie BImbera chyba chcą załatwić, to mi pasuje
Zgłoś
hananderwold 2014-08-08, 20:11 1
@DmNQ spoko Justinek na filmie dostaje tylko wpierdol
Zgłoś
reczi 2014-08-08, 22:27 2
Czy naprawdę taka gimbaza krUluje na tym portalu?
Zgłoś
panmorda 2014-08-09, 4:36 3
kurwa! 100MB/s i kurwa tnie jakbym się z marsem kurwa łączył... Jebany sadistic... na porządne serwery ich nie stać.

piwo za inicjatywę... szkoda ze sie podśmiewujecie pod młodzieńczym wąsem jeszcze..

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
Bankracy 2014-08-09, 10:36 1
Gangsterki typowo słowiańskiej to wy chyba nie widzieliście, czekam na ból dupy w komentarzach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów