Pragnę, aby po śmierci moje szczątki zostały rozrzucone nad Disneylandem. Aha, no i pamiętajcie, że nie chcę być skremowany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja chce byc skremowany i wyslany w 460 kopertach do biur poselskich z dopiskiem do rąk wlasnych.
Dzisiaj słyszałem w radio, że 2000 dzieci jest chorych na Odre ponieważ w Disneylandzie jedna rodzinka byla na to chora i reszta się od nich zaraziła
To.... To jest takie piękne.
inf3kkted napisał/a:
Pragnę, aby po śmierci moje szczątki zostały rozrzucone nad Disneylandem. Aha, no i pamiętajcie, że nie chcę być skremowany.
Ha, ha, ha, ale sadol z Ciebie.
i znów was zasmucę ale jednak nawet po skremowaniu wasze szczątki prochy czy też zwłoki nie mogą być rozrzucone gdziekolwiek nawet jeżeli tego zapragniecie.
Do autora:
Spoko, rozjedziemy Cię walcem, doczepimy sznurek oraz dwa druty i będziesz latał na Disneylandem po wsze czasy
Spoko, rozjedziemy Cię walcem, doczepimy sznurek oraz dwa druty i będziesz latał na Disneylandem po wsze czasy
Mefiz24 napisał/a:
i znów was zasmucę ale jednak nawet po skremowaniu wasze szczątki prochy czy też zwłoki nie mogą być rozrzucone gdziekolwiek nawet jeżeli tego zapragniecie.
Można spokojnie. W krematoriach pracują z reguły spoko goście, odsypią Ci część albo całość prochów do woreczka, a pogrzeb wyprawi się dla pustej urny. Nikt do niej nie zagląda, bo jest zasylikonowana po wsypaniu prochów. Oczywiście nie jest to zgodne z prawem, ale dla chcącego nic trudnego.
Urne moze rodzina odebrac, co za problem otworzyc, zmienic zawartosc i zakleic spowrotem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów