📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naczional geografik na sadolu...nosz kurwa nie po tu wchodzę, żeby płakać nad rysiami, może jeszcze świeczki zaczniecie stawiać ?
Ja maminsynek? Czy to, że facet w moim wieku nie boi się wyrażać własnego zdania, które jest oparte na doświadczonych emocjach związanych ze zwierzętami przynosi mi wstyd? Wątpię. Odważnie twierdzę, że jestem dojrzalszy emocjonalnie niż niektórzy "twardziele" w wieku +23 lata.
Miałem kiedyś kota który podczas dwumiesięcznego remontu domu tak się przestraszył że uciekł, skubaniec po prawie 4 latach wrócił, tylko po to by zdechnąć na swoim starym miejscu w garażu.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Majer, Ty weź się odpierdol od rocznika 90 i wyżej, co?! Ja jestem kurwa '92 i wypraszam sobie. Też mnie chuj strzela jak na sadolu widzę mamisynków i inne jebane cioty, albo od kiedy to się kurwa wstawia teksty o tym że jakieś hamerykańce zrobiły petycję że chcą mieć Gwiazdę Śmierci, WYPIERDALAĆ z tym na kwejka do kurwy nędzy!
Nikt nie wpadł na to, że rysiek był głodny chciał opierdolić kitka, a potem z głodu zdechł?
No kurwa jeszcze mi się tu popłaczcie wszyscy. Jebany sierściuch miał parwowirozę, zwaną także kocim tyfusem i przylazł te koty zarazić, a nie się z nimi pożegnać. Wirusy również podlegają ewolucji i również "nauczyły się" wykorzystywac żywicieli do dalszego rozprzestrzeniania się. Jako, że same będąc zwojem DNA (albo RNA) opakowanym w zestaw białek mają raczej nikłe szanse na aktywną ekspansję, wykorzystują do tego celu żywicieli zmieniając ich zachowanie tak, aby zwiększyć prawdopodobieństwo kontaktu z innym osobnikiem i tym samym przekazanie wirusa. Z tego powodu ludzie z katarem kichają, z grypą kaszlą, a zwierzęta chore na wściekliznę nie dość, że tracą instynktowny strach to jeszcze są agresywne i kąsają znacznie większe od siebie zwierzęta i ludzi. Kotowate to zwierzęta z silnym instynktem terytorialnym, żyjące i polujące samotnie (z wyjątkiem lwów). Ten ryś (czy co to tam było) na pewno nie przyszedł zaprosić kumpli na stypę, tylko zarazić ich chorobą.
Ryś jak i inne zwierzęta dzikie szerokim lukiem omijają rejony tam gdzie zamieszkują ludzie, ten osobnik musiał być tam bardzo wiele razy bo koty domowe odrazu zaczęły by sie jeżyć. Zwierzęta bardzo dobrze czują, że zaraz umrą i choćbyś był najlepszym skurwysynem na sadolu to grzdyl i tak Cie przyciśnie, gdy umiera piesek z którym spędzałeś swoje dzieciństwo.
Cornys, że niby czemu mam się odpierdolić jeśli dostrzegam diametralną zmianę w zachowaniu i jest top tak rozległe że mi przeszkadza?
majer napisał/a:
Cornys, że niby czemu mam się odpierdolić jeśli dostrzegam diametralną zmianę w zachowaniu i jest top tak rozległe że mi przeszkadza?
Kryzys wieku?
Loaloa,
dobrze piszesz, najbardziej fascynuje mnie przy wściekliźnie wodowstręt spowodowany przez wirusa ciekawe w chuj, kiedyś czytałem o grzybie co wręcz sterował ofiarą tylko nie pamiętam co i jak. Na myśl przychodzą apokaliptyczne opowieści o zombie, że to w zasadzie możliwe
dobrze piszesz, najbardziej fascynuje mnie przy wściekliźnie wodowstręt spowodowany przez wirusa ciekawe w chuj, kiedyś czytałem o grzybie co wręcz sterował ofiarą tylko nie pamiętam co i jak. Na myśl przychodzą apokaliptyczne opowieści o zombie, że to w zasadzie możliwe
Co za bzdury pisze ten autor jakie pożegnać się, co to jest jakaś brazylijska telenowela kocia??? To bezmózgie stwory, żył na wolności i nie mógł znaleźć pożywienia zimą i poszedł tam z przekonaniem że zeźre te koty . Już jakiś pajac sobie dopowiedział że kotek przyszedł się pożegnać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów