Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem, że na końcu kopnie te zwłoki czy coś, jestem rozczarowany
Zgiń frajerze
Co do zwierzaków to tak jest to całkowita prawda, zwierzaki nie szlochają, nie ryczą, ale widać po nich, jak coś jest nie tak. Sam mam koty i rok temu musiałem jednego uśpić, mam też bliską osobę która ma wiele innych zwierzaków i większość zwyczajnie daje sygnały i odczuwa emocje gdy coś się dzieje. To jest normalne, my też jesteśmy zwierzętami, tylko górujemy nad nimi inteligencją i rozwojem, dlatego wg mnie należy je szanować i nie kopać słabszego.
Zwierzęta czują, że zaraz umrą...
Oczywiście wyjdą ze swoich jaskini "sadyści" jak skid07 i dowalą czymś by pokazać, że jest się "ura bura szefem podwóra" by zgarnąć kilka wirtualnych piw, bezwartościowi szubrawcy.
Co do zwierzaków to tak jest to całkowita prawda, zwierzaki nie szlochają, nie ryczą, ale widać po nich, jak coś jest nie tak. Sam mam koty i rok temu musiałem jednego uśpić, mam też bliską osobę która ma wiele innych zwierzaków i większość zwyczajnie daje sygnały i odczuwa emocje gdy coś się dzieje. To jest normalne, my też jesteśmy zwierzętami, tylko górujemy nad nimi inteligencją i rozwojem, dlatego wg mnie należy je szanować i nie kopać słabszego.
smutno mi trochę bo to jest sadistic i własnie takie osoby jak skid07 i inni tworzą ten portal, my chemy to oglądać, nie oznacza że zabijamy koty polewając je kwasem, a żale na temat kotków i piesków mozna wylewać na innych portalach, dlaczego przychodzisz tu i zachowujesz się jak muzłumanin w europie.
myślałem, że na końcu kopnie te zwłoki czy coś, jestem rozczarowany
no i o to chodzi, więcej takich userów a nie mamisynków z rocznika 90 i wyżej!
Oczywiście wyjdą ze swoich jaskini "sadyści" jak skid07 i dowalą czymś by pokazać, że jest się "ura bura szefem podwóra" by zgarnąć kilka wirtualnych piw, bezwartościowi szubrawcy.
Ktoś tu chyba na hardzie nigdy nie był
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów