Przed wyruszeniem na konferencję naukową w Europie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Przed wyruszeniem na konferencję naukową w Europie
Widac aryjskie rysy,będzie dobry inzynier w Berlinie
Czyli to tak wygląda prawdziwa miłość wg Polek.
Koza leży pewnie by szluga chciała zajarać a ten spierdala.
tym samym brudnym chujem będzie jebał Polki na erazmusie...
Erazmus to w ogóle to inna tematyka niż kierunek studiów, obce realia, język prowadzącego totalnie z dupy (turecki, włoski czy inny którego Polacy ni chuja nie znają)... zamiast "erazmus" nazwijmy to po ludzku wymianą młodych cip...
Erazmus to w ogóle to inna tematyka niż kierunek studiów, obce realia, język prowadzącego totalnie z dupy (turecki, włoski czy inny którego Polacy ni chuja nie znają)... zamiast "erazmus" nazwijmy to po ludzku wymianą młodych cip...
To jest legalnie w Danii -2017,i Hiszpanii-2023, w Hiszpanii kara za jakąkolwiek krzywdę dla zwierząt, kary są nawet po 50 000euro
np. za trutkę na szczura,czy pułapkę...
ale za seks ze zwierzem-brak kar,chyba że stała się krzyda zwierzęciu.
czekajcie na śluby w kościele ze zwierzętami...
więc to chyba pojeby są w Europie-mam na myśli tych ludzi od tych przepisów...rząd chory psychicznie,schizofrenicy przy władzy...
-bo tu w tym filmiku -widzę ,że to wstyd dla obu,
nie było przecież tak:
-a ruszasz się -spoko,mogę po tobie?--tak-spoko...mia-casa-tua-casa...
chce im się ,ale wstyd
Quo Vadis Świecie...?
np. za trutkę na szczura,czy pułapkę...
ale za seks ze zwierzem-brak kar,chyba że stała się krzyda zwierzęciu.
czekajcie na śluby w kościele ze zwierzętami...
więc to chyba pojeby są w Europie-mam na myśli tych ludzi od tych przepisów...rząd chory psychicznie,schizofrenicy przy władzy...
-bo tu w tym filmiku -widzę ,że to wstyd dla obu,
nie było przecież tak:
-a ruszasz się -spoko,mogę po tobie?--tak-spoko...mia-casa-tua-casa...
chce im się ,ale wstyd
Quo Vadis Świecie...?
Arab rucha koze... nowe nie znałem
Ale warto podsyłać filmiki bo ludzie pomyślą że to tylko rasowe żarty, a to faktycznie prawda.
Ale warto podsyłać filmiki bo ludzie pomyślą że to tylko rasowe żarty, a to faktycznie prawda.
Widać że się kochają
Wszystkie kozy to dziwki.
nowynick napisał/a:
tym samym brudnym chujem będzie jebał Polki na erazmusie...
Powiem ci więcej, młode cipy nie muszą nigdzie wyjeżdżać bo fekalioskórzy przyszli inżynierowie przyjeżdżają również do nas na Erasmus.
Ps. dziewczyny na Erasmusie w Polsce też się pięknie kurwią.
Maz tej czarnuli wrocil do domu, bo pas Szahida nie odpalil, a sasiad juz mloda wdowke zapina. Ale podziwiam za opanowanie.
Która by spróbowała orientalnej kiełbachy o smaku koziego sera? Na Tinderze widzę sporo takich co lubią odkrywać nowe smaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów