Przy każdym filmiku z NASCAR "fachowcy" powtarzają jakie to wyścigi NASCAR są nudne i przewidywalne i w ogóle skręcają tylko w jedną stronę. Polecam im to nagranie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Co prawda moja wiedza o nascar jest taka sama, jak o krykiecie, polo i kosmosie, ale kurwa, typ ściął chyba każdy możliwy zakręt, więc wydaje mi się, że chyba nie powinni mu uznać takiego okrążenia.
wyjątek potwierdzający regułę...
ja pierdziele faktycznie pokazałeś zajebistość nascaru ... nie dość ze chyba najczęściej jeżdżą tylko w lewo na tych swoich okrągłych torach to jak są na normalnym torze to te cioty nawet w zakręty wejść nie potrafią tylko wpadają i taranują się nawzajem
Oh ah oh !! okręcił się autem!!
Dlaczego nascar jest chujowy?
1. chujowe auta
2. średnio 2h chujowego wyścigu i robią z tego niby najciekawsze 2 min które i tak są chujowe.
Zacznij oglądać prawdziwe wyścigi i prawdziwy sport.
Dlaczego nascar jest chujowy?
1. chujowe auta
2. średnio 2h chujowego wyścigu i robią z tego niby najciekawsze 2 min które i tak są chujowe.
Zacznij oglądać prawdziwe wyścigi i prawdziwy sport.
*grOOby* napisał/a:
Nascar jest chujowy i tego nie zmienisz.
Dobrze, a teraz wyjdź jebany trollu i nie irytuj ludzi swoją niewiedzą i ignorancją
Każda seria GT łącznie z PSC jest bardziej emocjonująca. Dlaczego? Bo kurwa jeżdżą po torze a nie po oranym polu. Ale jak ktoś lubi styl jazdy NFS MW to będzie się podniecał jaki to nascar zajebisty nie jest...
Cytat:
Dobrze, a teraz wyjdź jebany trollu i nie irytuj ludzi swoją niewiedzą i ignorancją
zirytował raptem dwie osoby
Pierdolenie o Chopinie. Jak dla mnie to czy Nascar, czy F1 to w zasadzie jedno i to samo.
Poza tym, tak się pienicie o to co jest bardziej chujowe a na dobrą sprawę gust jak chuj każdy ma swój więc jak macie coś pisać tylko po to żeby sobie pomarudzić na świat to może lepiej oszczędzajcie klawiaturę.
Poza tym, tak się pienicie o to co jest bardziej chujowe a na dobrą sprawę gust jak chuj każdy ma swój więc jak macie coś pisać tylko po to żeby sobie pomarudzić na świat to może lepiej oszczędzajcie klawiaturę.
wow, co za emocje... niesamowita jazda, umiejętności rzeczywiście;/ nudne to to jak nie wiem, wolę już bilard chyba
Nie wiem czy zauważyliście, że co zakręt to wypadają z toru. W zasadzie to się niczym nie różniło od wyścigów klasy turystycznej, poza tym że tam nie wypadają z torów, a wyprzedzają na asfalcie, a nie po uprzednim wylocie na trawę i ścinając tor
Nicram666 napisał/a:
Pierdolenie o Chopinie. Jak dla mnie to czy Nascar, czy F1 to w zasadzie jedno i to samo.
Niby tak ale to nie zmienia faktu że nascar i tak jest chujowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów