Przy każdym filmiku z NASCAR "fachowcy" powtarzają jakie to wyścigi NASCAR są nudne i przewidywalne i w ogóle skręcają tylko w jedną stronę. Polecam im to nagranie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niestety żółty wygrał tylko dlatego, że niebieski miał jakiś problem z autem.
I właśnie to w sportach motorowych denerwuje mnie najbardziej, zawodność maszyn.
I właśnie to w sportach motorowych denerwuje mnie najbardziej, zawodność maszyn.
Niebieski miał problem bo zajebał w tył jeszcze innego... Takie są wyścigi, dzięki technice się wygrywa i dzięki niej przegrywa. Tak samo w narciarstwie wszystko może spierdolić złe nasmarowanie nart, każdy sport ma swoje techniczne aspekty...
masabitumiczna napisał/a:
Przy każdym filmiku z NASCAR "fachowcy" powtarzają jakie to wyścigi NASCAR są nudne i przewidywalne i w ogóle skręcają tylko w jedną stronę. Polecam im to nagranie!
Nascar jest chujowy i tego nie zmienisz.
takie nascar to rozumiem a nie zapierdalanie w kolko 350 okrazen
masabitumiczna napisał/a:
Faktycznie, emocje jak na rybach.
Bo w sportach motorowych nie ścigają się tylko kierowcy ale i cała ekipa i to jest piękne.
Jeżdżą jak ja grach - więcej po trawie niż po torze, co chwila obijając auto.
w F1 by musieli z 8 razy przez pit lane przejechac za spychanie i zajezdzanie drogi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów