Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Największe brukowce i szczujnie medialne zawsze na miejscu w obronie tych poprzyklejanych kurew.
Ty jesteś tą odklejoną. Znasz kontekst sytuacji ze się wypowiadasz? Towarzyszu Dupov jedyna słuszna telewizja to republika i trwam! Siejecie zamęt zgodnie z protokołami.
[ Dodano: 2024-12-07, 08:51 ]
A i Koń-fe-De-ra-Cja!!!!
Pomijając "treść" filmu, kurwa każdy się może czasem potknąć i przypadkiem wylać na takiego protestującego butelkę wody... Zdarza się...
Niestety jako, że jest już zimno, bo to grudzień, protestujący może odczuć dyskomfort z tego powodu i szybko stracić chęć dalszego protestowania...
co wczoraj orła na lodzie wykurwiłem to nawet nie pytaj...
Po co lzesz ruski lachociagu. Nigdy tvn ich nie bronilo.
podłożony dźwięk poślizgnął się facet deklu
Niesamowita spostrzegawczość panie "szerloku" 😄
Po co lzesz ruski lachociagu. Nigdy tvn ich nie bronilo.
Ślepy jesteś czy głupi?
Przecież widać że jest tam tvn24, jak myślisz, po chuj?
A na SORze ile czasu ci pestki wyciągali? Wyszedłeś już ze szpitala czy z telefonu piszesz?co wczoraj orła na lodzie wykurwiłem to nawet nie pytaj...
Przecież widać że jest tam tvn24, jak myślisz, po chuj?
Po chuj to ma krasnal brode.
Sa bo sa kurwa telewizja. Dla ciebie relacja z wydarzenia to jest obrona?
Nawet lewicowa wyborcza uwaza ich za organizacje przestepcza i probuje sie dowiedziec kto ich finansuje.
Slad urywa sie na cyprze. Tam ci przestepcy sa zarejestrowani jako firma.
Cypr nie udziela zadnych informacji.
Jesli nie wiadomo o co chodzi to wiadomo ze stoja za tym kacapy.
Siane zametu, chaosu, niepokoju i niezgody to towary eksportowe rosji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów