Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam aż na jakiś protest trafię, żeby ich wyprowadzić z błędu. Pójde siedzieć ale do tego czasu rozkurwie kilka mord lewackich
Wszyscy wiemy ze nic nie zrobisz. Spuscisz wzrok i bedziesz patrzyl w buty wzrokiem zbitego psa.
To że ostatnie pokolenie to pożyteczni idioci i dywersanci finansowani przez organizacje z stanów złajdaczonych to sprawa oczywista. Te cwane łotrzyka dorobiły się na dwóch wojnach światowych finansując obie strony konfliktu, Ich korporacje zarobiły miliardy miliardów na pandemii. Zarabiają na obecnym konflikcie i jeszcze destabilizują Europę na różne inne sposoby popychając do gospodarczego samobójstwa zwanego zielonym ładem. Tak się uśmierca konkurencję. Druga rzecz to ta że te ostatnie pokolenie matołów nie ma pojęcia jak fachowo zgodnie z prawem sparaliżować ruch w całym mieście. Wystarczy umiejętnie wykorzystać obecne kretyńskie przepisy drogowe. Nie trzeba wchodzić nawet na przejście dla pieszych wystarczy grzecznie sobie stać przy nim a już cały ruch w mieście zostanie zakorkowany. Biorąc pod uwagę to że przejść w mieście jest wiele i na każdym będą się zatrzymywać kierowcy aby przepuścić pieszego to nie ma lepszej metody aby nie robiąc nic nielegalnego narobić poważnej szkody. Nagrywałem już filmy o tym wielokrotnie.
Piękne słowa Sebastian. Zasłużyłeś na swój własny kubek na tym portalu. Cudownie!… a najważniejsze żeby nagrywać w poziomie i wystrzegać się nadajników 5g
Wszyscy wiemy ze nic nie zrobisz. Spuscisz wzrok i bedziesz patrzyl w buty wzrokiem zbitego psa.
Pewnie, a jak zareaguje to będę przestępcą, najgorszym chujem, agresywnym narodowcem, skrajnym prawicowcem, prowokatorem, faszystą, nazistą, pedofilem i zbrodniarzem wojennym. Chyba, że ty liczysz na konstruktywny dialog z osobnikami które są głupsze od ameby.
(np. przyklejanie się do toru F1 podczas wyścigu świadczy o niebywałym intelekcie, choć wiem, że przewrotnie mówiąc tak jest)
Największe brukowce i szczujnie medialne zawsze na miejscu w obronie tych poprzyklejanych kurew.
Kaąda jedna telewizja to papka dla frajerów.
Chłop zestresowany i wkurwiony jeszcze by sobie przez śmieci łeb rozwalił.
Tfu na nich większość dziennikarzy powinno być podstawionych pod ścianą zaraz obok pedofili i gwałcicieli .
No i przy okazji cały PiS i PO też . Może, jakby oni wszyscy zniknęli, to by się udało coś zmienić i Polacy by się przestali kłócić między sobą.
Sama eliminacja polityków, nie pomoże. Musiałbyś też zniknąć ich tępych wyborców, czyli jakieś 65% uprawnionych do głosowania. Pytanie, czy to by się opłaciło? Społeczeństwo, by odmłodniało, ale jednocześnie nastąpiłaby kompletna zapaść społeczna i ekonomiczna. Stalibyśmy się państwem upadłym. Wtedy, naszą, polską ziemię, mógłby zagarnąć każdy, bez jednego strzału - nawet pepiki dałyby radę.
Wy ruskie kurwy juz tak macie ze tylko swinski ryj uchylicie i juz leca klamstwa.
Wyrok w sprawie syrenki nie zapadl. Grozi im 8 lat wiezienia.
Tak kurwa trzaskowski osobiscie im wynajmuje wlasne mieszkanie. Ty sie jebles w leb czy sie taki urodziles?
Po chuj mieli wspominac o jakims mieszkaniu w relacji z protestu???
To tylko w waszej russia today pierdola od rzeczy. Program o pogodzie a pogodynka - „dzisiaj duzo deszczu ale co prawda jajka sa drogie ale armaty potanialy a opozycja kradnie a putin jest uczciwy”.
Wiesz co masz robic na krym śmierdzący orku.
Oj prosty sprzedajny Rusku, nie dziwie się ze tak mało wiesz o tym co dzieje się w Warszawie pisząc swoje gównociny z Moskwy. Odpuszcze sobie przytaczanie źródeł, bo już to inni robili wielokrotnie wcześniej. Ja wiem, że wam Ruskom widzi się na tronie ten szkodnik Trzaswkowski, który otworzy drogę do upadku Polski i kolejnego rozbioru. Idz przytul ikonkę Putina.
[ Dodano 2024-12-07, 22:53 ]
Cóż to się stało, Siriuz, skąd ta zmiana nastawienia?! Strach przed ABW, chyba że kacapSSka chujoza nie wypłaciła ci ostatnich rubli? Zaskoczenie, że nagle kacapSSki tłumok, broniący wcześniej wspaniałości życia w roSSji, wyzywa innych od kacapów! Łoł, prawie jak Konrad z Dziadów!
Twoje zaburzenia świadomości przebija tylko turbobaron
Pewnie, a jak zareaguje to będę przestępcą, najgorszym chujem, agresywnym narodowcem, skrajnym prawicowcem, prowokatorem, faszystą, nazistą, pedofilem i zbrodniarzem wojennym. Chyba, że ty liczysz na konstruktywny dialog z osobnikami które są głupsze od ameby.
(np. przyklejanie się do toru F1 podczas wyścigu świadczy o niebywałym intelekcie, choć wiem, że przewrotnie mówiąc tak jest)
Nie rob z siebie ofiary i męczennika. Wszyscy ich nienawidza. Nawet lewica.
[ Dodano 2024-12-08, 02:41 ]
@Siriuz:
Tak tak. Trzaskowski totalnie planuje zniszczenie Polski.
Najpierw zacznie od nocy oczyszczenia dla lgbt w Warszawie. Pedaly beda chodzic po domach i niszczyc tradycyjne Polskie rodziny.
Transwestyci beda indoktrynowac dzieci.
Na wielki final szykuja orgie w kosciele.
@Siriuz:
Po chuj to ma krasnal brode.
Sa bo sa kurwa telewizja. Dla ciebie relacja z wydarzenia to jest obrona?
Nawet lewicowa wyborcza uwaza ich za organizacje przestepcza i probuje sie dowiedziec kto ich finansuje.
Slad urywa sie na cyprze. Tam ci przestepcy sa zarejestrowani jako firma.
Cypr nie udziela zadnych informacji.
Jesli nie wiadomo o co chodzi to wiadomo ze stoja za tym kacapy.
Siane zametu, chaosu, niepokoju i niezgody to towary eksportowe rosji.
Widziałem tylko że filmują ludzi którym te kurwy przeszkadają. Nie widziałem żadnego materiału w którym dziennikarz próbowałby ich zaczepić na argumenty, wytłumaczyć że ich działanie przynosi odwrotny skutek itp.
Zupełnie przypadkiem tvn nagrał też dwie debilki oblewające farbą pomnik. No kurwa co za przypadek ze zdążyli nagrać całe wydarzenie od początku do końca.
Nie rob z siebie ofiary i męczennika. Wszyscy ich nienawidza. Nawet lewica.
@:
Tak tak. Trzaskowski totalnie planuje zniszczenie Polski.
Najpierw zacznie od nocy oczyszczenia dla lgbt w Warszawie. Pedaly beda chodzic po domach i niszczyc tradycyjne Polskie rodziny.
Transwestyci beda indoktrynowac dzieci.
Na wielki final szykuja orgie w kosciele.
@:
Pożyteczny idiota.
Sama eliminacja polityków, nie pomoże. Musiałbyś też zniknąć ich tępych wyborców, czyli jakieś 65% uprawnionych do głosowania. Pytanie, czy to by się opłaciło? Społeczeństwo, by odmłodniało, ale jednocześnie nastąpiłaby kompletna zapaść społeczna i ekonomiczna. Stalibyśmy się państwem upadłym. Wtedy, naszą, polską ziemię, mógłby zagarnąć każdy, bez jednego strzału - nawet pepiki dałyby radę.
Teraz też może, teraz nawet sami oddadzą bez strzału
Widziałem tylko że filmują ludzi którym te kurwy przeszkadają. Nie widziałem żadnego materiału w którym dziennikarz próbowałby ich zaczepić na argumenty, wytłumaczyć że ich działanie przynosi odwrotny skutek itp.
Zupełnie przypadkiem tvn nagrał też dwie debilki oblewające farbą pomnik. No kurwa co za przypadek ze zdążyli nagrać całe wydarzenie od początku do końca.
Dziennikarz nie jest od tlumaczenia czegokolwiek. Jest od dokumentowania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów