📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Szkoda ze to była tylko guma, cieka linka stalowa dała by lepszy efekt, może nawet na harda.
niefrasobliwamariola napisał/a:
Szkoda ze to była tylko guma, cieka linka stalowa dała by lepszy efekt, może nawet na harda.
Szkoda auta
-Nie warto, szkoda życia...
-Nie warto, szkoda życia...
Pięknie. Tegom chciał przed obiadem.
Oni są nienormalni.
Stanowią zagrożenie dla siebie jak i innych.
Ich powinno się skierować do psychiatry.
Stanowią zagrożenie dla siebie jak i innych.
Ich powinno się skierować do psychiatry.
Jakoś mnie nie dziwi że w tym "ruchu" wszystkie albo większość to zmywary.
Fakt, że na końcu stanęli przed nimi mundurowi jest sygnałem na to, że władza sama zamyka drogi. Pedałki mogą rozejść się do domu, ale będą tam teraz stali żeby trzymać tekturki z przekazem. Co za nonsens...
ostatnie pokolenie to pokolenie znające prawdziwą wolność, nasze dzieci już jej nie poznają
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów