Fotoreporter, jednej z chińskich gazet zajął się sprawozdaniem na temat anomalii mgły w Wuhan. Przypadkowo stał się świadkiem niecodziennego wypadku. Podczas konfigurowania aparatu, wykonywał co kilka sekund zdjęcia testowe. Jak się okazało sfotografował w przeciągu tych paru chwil skok samobójczy mężczyzny. Kilka sekund później w tym samym miejscu pojawiła się postać kobiety, która także skoczyła z mostu. Nie było szans aby uratować tych ludzi. Sprawy zadziały się zbyt szybko. Później okazało się, że to małżeństwo, które w ten sposób postanowiło zakończyć swoje życiowe problemy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no no nie rozłączni nabiera tutaj nowego znaczenia heh
to się nazywa oryginalność ! Na chuj się truć jak Romeo i Julia, lepiej się wpierdolić do wody z mostu i pozamiatane
Szkoda, że nie skoczyli od razu we dwoje w tym samym czasie, może fotograf by jakąś fest synchronizacje uchwycił.
Za skok nalezy się ocena
Szkoda, że nie skoczyli od razu we dwoje w tym samym czasie, może fotograf by jakąś fest synchronizacje uchwycił.
Za skok nalezy się ocena
A może oni wyskoczyli z wody i lecą do góry na most? Zaś wierzycie we wszystko co wam stronnicze media napiszą. Jebane lemingi.
jeziorekpl napisał/a:
to się nazywa oryginalność !
Obrazek, który wkleiłeś - to się dopiero nazywa oryginalność w tematach o magiku/skakaniu.
może małżeństwo tusków pójdzie w ich ślady?
To sie fachowo nazywane "gwiazdor drugiego planu".
A może oni do Nibylandii tak zapylają?
A może oni do Nibylandii tak zapylają?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów