Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
typowy dawca organów
Nie wiem dlaczego nietrafnie mówi się o nich "dawcy"? Pomyślmy, gość który pruje powyżej setki na motocyklu, uderza w coś i siła oddziaływująca na jego ciało już jest ogromna, potem uderza z tą prędkością o asfalt i jeszcze przelatuje jakąś odległość. I w takim organizmie wszystko jest tak doszczętnie potłuczone, poobijane, że raczej żadne narządy się do żadnego przeszczepu nie nadają.
P.S. Nie jeździj szybciej, niż potrafisz myśleć
Naturalna selekcja zadziała szybko.
Tak to jest,drogie dzieci,
że jak facetom sprzęt odmawia posłuszeństwa lub jest niesatysfakcjonujący (tzn.mały przyp. aut. dla gimbusów)
dla ich partnerek szukają innych podniet.
Nazywamy ich motocyklistami
Wiemy że jesteś ciotą ale nie tłumacz sobie tego tak.
@ru_ziolo zimne piwko dla Ciebie też mam motocykl i myślę dokładnie tak samo. Tam gdzie można to fajnie odkręcić manetkę ale tutaj to zwykły świr.
Od: ~Bambi~ Do: ControlYourMind
Temat: Re: ssss [ 2013-01-08, 12:18 ]
ja znalazłem po 1 tagu motocykl na pierwszej stronie.
Od: ControlYourMind Do: ~Bambi~
Temat: ssss [ 2013-01-08, 12:08 ]
sadistic.pl/spokojna-jazda-vt164756.htm
Tagi: spokojna :: jazda :: motocykl :: miasto
sadistic.pl/dawca-vt164441.htm
Tagi: motor :: głupota :: idiota :: prędkość
To są tagi z tych dwóch filmów, które tutaj ktoś wrzucił... Jak ja mam znaleźć film po tagach, jeżeli debile nie potrafią konkretnie otagować filmu ?
Dodatkowo załącze wiadomość PW z Bambi właśnie dotyczące tego filmu
Boże, jakie z was są miękkie pizdy. Gość ma jaja i umiejętności to napierdala. Na starość obejrzy ten filmik i będzie miał beke, że odpierdalał w życiu takie rzeczy na które was stać tylko w MOTO GP albo F1. Zrobił komuś krzywdę na tym filmiku? Nie widać więc jakim, kurwa, prawem ofermy twierdzicie, że gość jest dawcą lub idiotą? Jeszcze sie okaże, że spowodowaliście w swoim życiu więcej wypadków niż on, banda patałachów.
Zamknij ryj dzieciaku po tej wypowiedzi można wywnioskować ze albo nie masz moto albo jesteś totalnym kretynem jak koleś na filmie. Na tym filmiku nie zrobił nikomu krzywdy ale nie jest powiedziane ze będzie tak za każdym razem, kto wie może nawet wypierdolił się 5 min po skoczeniu nagrywania. Zero wyobraźni, d szybkiej jazdy są puściejsze drogi, do ekstremalnej - tory.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów