18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Meler 2013-04-19, 19:23 1
Jebany As . Jeszcze się zaśmiał
Zgłoś
19ahmed22 2013-04-19, 20:31
Wyjebał się ładnie, ale szczerze mówiąc, po takim skoku miałbym już dawno nasrane w gaciach

Stultitia morbus est animi.

Wszystko chuj.
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-04-19, 20:36 3
Kurwa, nawet upadać trzeba umieć. Ja z pewnością wylądował bym na OIOMie.
Zgłoś
OstrySadol 2013-04-19, 21:29
pod koniec myślałem że leci
Zgłoś
KMD 2013-04-19, 21:31 1
Piwo dla gościa. Trochę z sentymentu, bo sam kiedyś skakałem na rowerach W prawdzie było to wybicie się na 30cm na "stoliku" 18-kilowym bmx-em, ale miło to wspominam.

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Specialized_DEMO 2013-04-19, 21:34
Chyba to już tu widziałem choć ręki nie dam sobie uciąć... Tak czy inaczej redbull rampage oglądam co rok i są to najlepsze zawody freeride-owe na świecie, za to zawsze piwo
Zgłoś
Makaronzmiski 2013-04-19, 21:53
Są takie filmiki na głównej że czasami chciałbym żeby były na hardzie
Zgłoś
eMCeONe 2013-04-19, 22:48
będę wdzięczny jak podasz link do całego przejazdu, bo gdzieś na jutubie zgubiłem i znaleźć nie mogę. Z góry thx
Zgłoś
Specialized_DEMO 2013-04-19, 23:12
Up@ eMCeONe
link do YT /watch?v=C_h1Cgv4K2c

Film nieokrojony w porównaniu tego w poście

sadistic.pl/red-bull-rampage-2012-ludzie-bez-psychiki-vt188392.htm2004743 ogólnie to ten film jest lepszy
Zgłoś
husar8822 2013-04-20, 0:25
też bym tak zrobił... a za mną brązowa smuga

husar
Zgłoś
judasz1234 2013-04-20, 0:39
sram w gacie oglądając to
Zgłoś
DonKabul 2013-04-20, 23:17
szkoda że freeride to drogi sprzęt, latałoby się :3
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów