📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ulifont napisał/a:
\
Ja piłem Brackie w puszce z Żabki i powiem ci, że to było jedno z najgorszych piw jakie piłem. Jeszcze w czołówce jest z tych "lepszych" książęce ryżowe, które smakuje jak "Ludwik"
więc, skosztowałeś prawdziwe piwo, teraz masz porównanie. To co nie jest piwem ci smakuje, a to co piwem jest ,nie. Cóż są gusta i guściku
Może faktycznie tak jest, ogólnie z piwem tak nie przepadam, a jak już się mam napić troche więcej to wolę wódkę i to przejrzystą.
Brackie to całkiem niezły tani lager, gdyby nie metal, który je totalnie psuje...A od brackiej ipy jest w chuj lepszych piw.
Brackie to całkiem niezły tani lager, gdyby nie metal, który je totalnie psuje...A od brackiej ipy jest w chuj lepszych piw.
Ależ on pierdoli. Tak jakby ktoś się krył że to serwis reklamowy pod egidą jednego z koncernów.
To pij z butelki.
jak Tomaszek swoje piwo spierdolił to mówił że takie miało być,tak sobie wymyślił,takie były założenia od początku ,a to że nie wszystkim będzie smakowało to się z tym liczył ,gówno prawda,wyszło z wadami i przyznać się nie potrafił
za to go nie lubię
za wszystko inne tak bo koleś ma rację i troszkę mu zawdzięczam piwną rewolucję w Polasce
za to go nie lubię
za wszystko inne tak bo koleś ma rację i troszkę mu zawdzięczam piwną rewolucję w Polasce
Te pisiury KP są tyle samo warte co propagandowe filmiki Tuska na 10-lecie wstąpienia do chujni.
co ten gość tak mlaszcze
za piwo zawsze piwo
wernetto napisał/a:
To pij z butelki.
Tylko, że żelazo nie pochodzi z puszki, a z samej instalacji w browarze. Niestety browar w Cieszynie ma z tym problem i smak żelazisty jest ich znakiem rozpoznawczym .
Jakiś czas temu miałem ochotę na porter i kupiłem Żywiec Porter w butelce, który był warzony w Cieszynie... po dwóch łykach wszystko wylałem tak dawało żelazem, że nie dało rady tego pić.
Dostał byś w ślepej próbie to bys gówno odróżnił. Jak 90% internetowych "speców od piwa".
kordas napisał/a:
Tylko, że żelazo nie pochodzi z puszki, a z samej instalacji w browarze. Niestety browar w Cieszynie ma z tym problem i smak żelazisty jest ich znakiem rozpoznawczym .
Jakiś czas temu miałem ochotę na porter i kupiłem Żywiec Porter w butelce, który był warzony w Cieszynie... po dwóch łykach wszystko wylałem tak dawało żelazem, że nie dało rady tego pić.
W Brackim Imperial i Brackim Mastne nie czuć tego posmaku Na to cierpi zwykłe Brackie, choć akurat to mi nie przeszkadza, wspomaga goryczke
Co jak co ale Brackie ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Przypominam / zaznaczam, iż Brackie produkowane jest tradycyjną metodą (fermentuje w otwartych kadziach i leżakuje w tankach) w małym, zamkowym browarze w Cieszynie, no i co najważniejsze czuć w nim chmiel.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów