Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Jak_chcesz_to_chodz 2014-10-23, 18:59 10
Nie piję piwa bo mi nie wchodzi, wódka lepsza.
Zgłoś
Gitarzysta 2014-10-23, 19:07 21
Przez tego pana majątek na piwo już wydałem, ale z drugiej strony miło się przepajało ta kasę różnymi piwami

Byłem na sadolu, spierdoliłem i powróciłem - stara miłość nie rdzewieje
Zgłoś
osa79 2014-10-23, 19:13 18
oglądajcie filmt pana Kopyry na prędkości odtwarzania 0,5 !

Polecam !!
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-23, 19:14 3
Jak_chcesz_to_chodz napisał/a:

Nie piję piwa bo mi nie wchodzi, wódka lepsza.

Łap ode mnie piwo

Lubie placki
Zgłoś
JURNADZIDA 2014-10-23, 19:21 1
Zezowata safanduła która wielogodzinnymi przemowami przypomina Fidela Castro... Gamoń i dyletant nawiasem mówiąc...
Zgłoś
ARBEITSLAGER 2014-10-23, 19:22 4
Wysłany: 28 minut temu; czas trwania filmiku 33 minuty; 7 piw
nieźle

nie o takie internety nic nie robiłęm

sadol zszedł na psy :/
Zgłoś
k................1 2014-10-23, 19:23 18
jurnadzida napisał/a:

Zezowata safanduła która wielogodzinnymi przemowami przypomina Fidela Castro... Gamoń i dyletant nawiasem mówiąc...

boli dupsko,nie?
Zgłoś
R................y 2014-10-23, 19:25 1
osz chuj 33 minuty, i tak pijam głównie czeskie piwska które są o niebo lepsze od naszych naczelnych sikaczy
Zgłoś
hubi96 2014-10-23, 19:30 1
osa79 napisał/a:

oglądajcie filmt pana Kopyry na prędkości odtwarzania 0,5 !

Polecam !!

To jeszcze nic, na 1,5 wygląda jak by nosem coś wciągną
Zgłoś
JURNADZIDA 2014-10-23, 19:36 2
Widzę kevin171 miłośnik/chłopak Kopyra
Zgłoś
ulifont 2014-10-23, 19:37
mmaakkss
Dla mnie czeskie piwa są strasznie chujowe, niemieckie lepsze, ale i tak przodują nasze regionalne. Kwestia gustu, rosyjskie były nawet względne, ale ukraińskie już jak siuśki.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
wernetto 2014-10-23, 19:54 2
za Brackie Imperial Ipa i ogólnie Brackie w filmiku, czyli najlepsze piwo jakie powstało na tej planecie, piwo się należy
Zgłoś
Ronoaro 2014-10-23, 19:56
@ jurnadzida

A ty co w życiu osiągnołeś? Nawet na sadisticu masz dwa hejterskie posty i zero tematów, nieudaczniku.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
ulifont 2014-10-23, 20:01 2
wernetto napisał/a:

za Brackie Imperial Ipa i ogólnie Brackie w filmiku, czyli najlepsze piwo jakie powstało na tej planecie, piwo się należy

Ja piłem Brackie w puszce z Żabki i powiem ci, że to było jedno z najgorszych piw jakie piłem. Jeszcze w czołówce jest z tych "lepszych" książęce ryżowe, które smakuje jak "Ludwik"

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów