Nie orientuję się ilu z nich dalej żyje, a tym bardziej ile maszyn rozwalili Obiło mi się o uszy że zostało ich 2 ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
motorynka mistrz! a browar za glebe na skuterze
tak tak, pewnie, idioci i kretyni, ale 3/4 z was pewnie nigdy nie siedziała nawet na skuterze, co dopiero na motocyklu
tak tak, pewnie, idioci i kretyni, ale 3/4 z was pewnie nigdy nie siedziała nawet na skuterze, co dopiero na motocyklu
i widoczne blachy brawo
pamiętam że w latach około 94-96 na moją ulicę przyjeżdżało 8 motorowców z Niemiec do mojego sąsiada. Ja z innymi dzieciakami oblegaliśmy zawsze te super bryki godzinami nie raz któryś szwabek przewiózł nas co byśmy zobaczyli jaka to super zabawa. Nie tak dawno rozmawiałem z moim sąsiadem o tamtych latach, i pytałem się jego dlaczego już nie przyjeżdżają do niego, powiedział mi krótko że nie żyją. Ja trochę zaskoczony ale jak to się stało? po prostu wszyscy zginęli na motorach z czego tylko 2 w sumie z własnej głupoty czy winy. 6 z tych Niemców zginęło na zasadzie, ktoś im wyjechał, ktoś ich nie zauważył, ktoś zaczepił itd.
^ no biedni, popierdalali 300 km/h i dziwne, że ktoś im wyjechał czy nie zauważył... selekcja naturalna działa, szkoda tylko że często pajace tego pokroju na drugą stronę zabierają kogoś przypadkowego. i owszem, siedziałem na motocyklu, samochodem nie jeżdżę 50km/h, ale nie jestem idiotą i nie ryzykuję swoim i cudzym życiem. chuj w dupę cwaniakom, za dużo amerykańskich filmów i need for speeda.
^ ja ich nie osądzam, ja ich nie bronie, ja ich nie żałuje, ani ich nie hejtuje. Ja tylko chciałem powiedzieć taki przykład aby pokazać jak niebezpieczna jest jazda motorem, gdyż naprawdę nie mamy w większości wpływu na to co się stanie na drodze.
wert234, nie generalizuj. Wiesz, jaka jest dozwolona prędkość na niemieckich autobahn` ach? A to, że wielu kierowców puszek jeździ jak ostatnie kaleki, to niestety fakt. Nie, nie mam motocykla, jeżdżę samochodem i rowerem. O ile jadąc samochodem raczej nieczęsto jakiś kierowca wymusza pierwszeństwo, o tyle rower właściciele 4 kółek mają w dupie. Przypuszczam, że z motocyklami jest podobnie. Chociaż akurat kolesie z filmu momentami ostro przeginają (czerwone światło i ponad 190 na liczniku).
Fakt, możesz jechać 30 na godzinę i z bocznej ulicy wyjebie Ci pijany kierowca w ładzie, albo malująca akurat paznokcie damulka w nowym mercedesie, ale po chuj szansę na rozdanie organów zwiększać? Czasy się zmieniają, są kluby, tory, stowarzyszenia, rajdy, wyścigi, również mnóstwo amatorskich, można się wyszaleć przy "w miarę" kontrolowanych warunkach. Wystarczy używać mózgu.
Calmwater, ja jeździłem trochę motorem, i serio, wystarczy nie mieć się za pępek świata i nie odpierdalać, żeby normalnie korzystać z ulic. Fakt, że nie jesteś osłonięty metalową klatką i poduszkami, nie daje pierwszeństwa wszędzie, i nie znaczy, że każdy będzie zwracał uwagę. I to, że można na luzie wyprzedzić, nie znaczy, że trzeba.
Calmwater, ja jeździłem trochę motorem, i serio, wystarczy nie mieć się za pępek świata i nie odpierdalać, żeby normalnie korzystać z ulic. Fakt, że nie jesteś osłonięty metalową klatką i poduszkami, nie daje pierwszeństwa wszędzie, i nie znaczy, że każdy będzie zwracał uwagę. I to, że można na luzie wyprzedzić, nie znaczy, że trzeba.
dobra dobra, dajcie namiary na kolesi bo żonie nerka by się przydała...
śmierć narządodawcom heeh
to ich pasja ... każdy ma swoją a ja lubie oglądać filmiki z nimi na sadolu,więc dobrze że są tacy ludzie
Jak takie z nich kozaki, to niech kurwa jadą w wyścigach na wyspie Man, a nie rozpierdalają siebie (huj z nimi), ale i innych użytkowników drogi. Ostatnio wyjeżdżałem z podporządkowanej, z daleka widziałem motór, na szczęście prawidłowo oceniłem jego prędkość, przepuściłem kretyna, który na publicznej ruchliwej drodze popierdalał tak na oko 260 - 300.
"kierowco patrz w lusterka, motocyklisci sa wszedzie"?
raczej
"motocyklisto mam cie w dupie, stosuj sie do przepisow"
raczej
"motocyklisto mam cie w dupie, stosuj sie do przepisow"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów