📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubię wojny domowe, a laski mają niezłe pomysły. może poza zamianą wkładki w suspensorze na jajka na tekturowe gówno przed treningiem.
Tępy zjeb, ma fajną dupę, a woli napierdalać w jakieś gierki dla dzieci.
iPoCoTaRejestracja napisał/a:
Taki z Ciebie jebaka mówisz...
Mówi, że ma słuchawki na uszach i nic nie słyszy to na chuj się skrada i mówi szeptem?
Jak skończę oglądać sadistica i siedzieć przy kompie, to znajdę pracę i kupię sobie takie mieszkanie i znajdę taką dziewczynę, kupię sobie plazme i będę w końcu mógł oglądać sadistica na dużym ekranie !
@iPoCoTaRejestracja
Nie gra ciągle kolego w Black Ops'a youtube.com/user/BFvsGF masz link do ich kanału Vlogowego..... a tu do kanału z PRANKAMI youtube.com/user/PrankvsPrank
Nie gra ciągle kolego w Black Ops'a youtube.com/user/BFvsGF masz link do ich kanału Vlogowego..... a tu do kanału z PRANKAMI youtube.com/user/PrankvsPrank
Jako że nie było jeszcze tekstu z kuchnią...: Kto k*rwa pozwolił wyjść jej z miejsca pracy?
iPoCoTaRejestracja napisał/a:
Fajna dupa to jest max na 30 minut dziennie, a komputer i gierki, to cały dzień radości
Jak znajdziesz fajną dupę, to też dojdziesz do takiego wniosku
Głupia sucz powinna robić gałę podczas gry. A nie zajmuje się głupotami.
Trudno o większą reżyserkę.
Przesadziła suka, jakby mi tak zrobiła, kiedy gram, to bym ją wypierdolił za okno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów