Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, jeden dzień nie mam co robić i wdaje się w internetowe dyskusje. Idę żyć. Nara.
Może napatoczy mi się jakiś bachor z ostrą papryczką to wrzucę film
Prysnąło w oko, ale mnie zastanawia co innego.
Jej córka tam cierpi, płacze, a matka drze mordę o syf na kanapie... (1:18)
No kurwa.... Jakbym widział swoją matkę...
Z 5 lat temu temu grałem z chłopakami na boisku i rozwaliłem sobie nogę (pozrywały się więzadła w kolanie).
Dzwonię do domu, żeby może ktoś po mnie przyjechał, bo nawet wstać nie mogłem (kolano wyginało się w przeciwną stronę).
Matka odebrała telefon i nic nie zdążyłem powiedzieć, tylko usłyszałem "DO DOMU, SZYBKO NA OBIAD, MIAŁEŚ BYĆ 10 MINUT TEMU" i się rozłączyła...
Dopiero gdy zadzwoniłem do ojca, to po mnie przyjechał.
2 tygodnie leżenia w łóżku, po roku operacja...
Dziewczyna nie będzie miała lekko, a co gorsza się nauczy i wyrośnie na taką samą jak jej stara...
Biedny jej przyszły mąż.
Po tym wypadku mózg chyba też ci się zerwał.
ja nie mam takich problemów ze sobą próbowałem wyprostować taką jedną... nie miałem cierpliwości, a co do dziecii się zgadzam, właśnie o to mi chodziło, że ciężko się nie wkurwiać ale jak dzieciak się nie daje to może warto porozmawiać z kimś mądrzejszym kto spojrzy z boku i powie co robisz źle a nie jebać dzieciaka na okrągło bo to nic nie daje
Dziewczyna nie będzie miała lekko, a co gorsza się nauczy i wyrośnie na taką samą jak jej stara...
Biedny jej przyszły mąż.
Mnie bardziej martwi, że nie będzie chciała brać na twarz
Trzeba na prawdę się nudzić w domu, by wyszukiwać gdzie kto zrobił jakiś przypadkowy błąd i się przypierdalać.
Późna pora - idę spać.
Tobie też doradzam.
Albo zmień hobby.
Masz, znalazłem ci jakieś.
Przypadkowy? Szukać? Czytając ten błąd rzuca się w oczy. Jeśli tego nie zauważyłeś od razu to mam wątpliwości co do twojego wykształcenia.
Co do późnej pory...wiesz, ze niektórzy pracują np od 14 do 22 i potem zaczynają życie? Możliwe, że nie wiesz bo masz wakacje w szkole...
Nienawidzę jak ktoś ma w chuju czyjś porządek, zwłaszcza rodzica. Rozumiem, że dziecko itp ale kurwa takie gówno wyrasta potem na "nie pracuje bo szlachta" i bez zrobienia porządku nie pamięta jakie wzorki ma dywan na jego podłodze.
Ty wstrętny zwyrodnialcu. Zachowałeś się teraz jak tuman.
Ludzie, a szczególnie dzieci lubią się bawić i mają do tego prawo głąbie.
Pieprzyć porządek skoro stała się tragedia dziewczynce.
Naucz się człeku rozróżniać priorytety.
Najpierw należy pomóc dziewczynce, a dopiero zajmować się pozostałymi kwestiami.
Niech ci i tobie podobnym pryśnie sok z papryki w oko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów