18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ostra papryczka...
k................s • 2016-06-15, 11:41
... potrafi wykrzywić ryj na różne sposoby

Zgłoś
Veliturałkę 2016-06-15, 11:52 6
sok jej prysnął w oko i dale chuj widać...
Akcja od 0:46 do 0:48.
Zgłoś
isded 2016-06-15, 12:21 106
Prysnąło w oko, ale mnie zastanawia co innego.
Jej córka tam cierpi, płacze, a matka drze mordę o syf na kanapie... (1:18)
No kurwa.... Jakbym widział swoją matkę...

Z 5 lat temu temu grałem z chłopakami na boisku i rozwaliłem sobie nogę (pozrywały się więzadła w kolanie).
Dzwonię do domu, żeby może ktoś po mnie przyjechał, bo nawet wstać nie mogłem (kolano wyginało się w przeciwną stronę).
Matka odebrała telefon i nic nie zdążyłem powiedzieć, tylko usłyszałem "DO DOMU, SZYBKO NA OBIAD, MIAŁEŚ BYĆ 10 MINUT TEMU" i się rozłączyła...
Dopiero gdy zadzwoniłem do ojca, to po mnie przyjechał.
2 tygodnie leżenia w łóżku, po roku operacja...

Dziewczyna nie będzie miała lekko, a co gorsza się nauczy i wyrośnie na taką samą jak jej stara...
Biedny jej przyszły mąż.
Zgłoś
nerusss 2016-06-15, 12:46 13
@isded P kurwa, jak ja dobrze cie rozumiem, moja matka pod tym względem to też niezła wiedźma.
Zgłoś
Krak 2016-06-15, 12:48 1
1. Przed też miała wykrzywionego ryja.
2. Mlaska.
3. Mlaska i mówi.
Zgłoś
kalindor12 2016-06-15, 13:23
I jeszcze paluszki w oczy Kocham to
Zgłoś
isded 2016-06-15, 17:28 3
@neruss
Niech się dzieje co chce - bieda i głód w Afryce, malaria, zagłada arabów, początek końca małp w USA...
Żeby tylko nasze nie okazały się takie jak matka w tym filmiku... Amen.
Zgłoś
kokos_123 2016-06-15, 17:50 1
@isded
które wiązadła zerwałeś, że dopiero po roku operacja ? ty zginasz to kolano w ogóle teraz ?
Jak trafisz na złego lekarza, to łatwo zostać kaleką przez taki uraz.
Oraz jeśli to jest zerwanie, a nie naderwanie, to operacja + orteza, a nie gips.

:oneko:
Zgłoś
Kacu63 2016-06-15, 18:07 7
@isded
@nerusss

Byki po 26/27 lat i matki opierdalają was za to (albo wspominacie sprzed kilku zaledwie lat), że robicie syf, spóźniacie się na obiad, zapewne po ciężkim dniu opierdalania się w domu/kołaczenia się z kumplami.
Nie współczuję nawet waszym matkom.

Na moje dobrze i zabawnie, że opierdoliła za syf. Kanapa to nie kurwa stół (a ostre papryczki to nie zabawki tak na marginesie).
Nienawidzę jak ktoś ma w chuju czyjś porządek, zwłaszcza rodzica. Rozumiem, że dziecko itp ale kurwa takie gówno wyrasta potem na "nie pracuje bo szlachta" i bez zrobienia porządku nie pamięta jakie wzorki ma dywan na jego podłodze. A jeszcze ma pretensje.
Młoda z filmiku przynajmniej przeprosiła i pewnie zajęła się sprzątaniem, bo okazało się, że nie stała się z jej okiem żadna tragedia. Ma szansę być kimś więcej niż inne pasożyty
Zgłoś
isded 2016-06-15, 18:23 2
@kokos_123
Zerwane poboczne piszczelowe i przednie krzyżowe.
Źle napisałem, że zginało się kolano w drugą stronę - mogłem po prostu wygiąć część podudzia w lewej nodze w lewo

W szpitalu od razu GIPS.
Pojechałem później do prywatnego i wyśmiał lekarzy, bo też mówił, że gips to najgorsze.

Orteza na drugi dzień była kupiona i w ortezie na bezruchu tydzień, czy dwa póki piszczelowe się nie zrosło.
Krzyżowe się nie zrasta, a można bez niego żyć (lecz nie uprawiać sportu), więc operacja dopiero po roku.
Jakieś tam zgięcie miałem przed operacją, choć na pewno nie całkowite.

Po operacji znów ból niemiłosierny jak po zerwaniu, jednak drugiego dnia po operacji już kazali mi stawać i chodzić o kulach.
Kilka razy był ściągany płyn z krwią z kolana, pojawiały się stany zapalne i inne takie historie.

Do dzisiejszego dnia widać jednak różnicę w mięśniu czworogłowym w lewym, a prawym udzie.
Nie dasz rady, by wyglądało jak prawe.
Zgięcie jest PRAWIE pełne.
Zgłoś
eaz 2016-06-15, 18:26
Up, ale ty masz downa. Może krzywda jej się nie stał, ale idź błagam cię kup chociaż paprykę w słoiku włóż tam palucha i wsadź se w oko. Raz wytrzymasz. Zrób tak drugi raz za jakąś godzinkę to pogadamy co ci się stało.
Zgłoś
isded 2016-06-15, 18:31 4
@sggs
No tak - nie raz spóźniłem się do domu na obiad opierdalając się w domu

Fajnie, że po przeczytaniu historii o tym, że rozwaliłem sobie kolano wyciągasz wnioski, że na pewno jestem ze "szlachta nie pracuje".
Cóż, nie będę wyciągał cię z błędu, bo szkoda mi czasu na mega poważne kłótnie w internecie z bystrzakami jak ty.
Zgłoś
pastazkota 2016-06-15, 19:24 4
@sggs,

w dupie byłeś gówno widziałeś, przypadków tyle ile ludzi, jak ktoś ma pojebanych rodziców to ma bardzo często problemy emocjonalne w dorosłym życiu. Nie jestem zwolennikiem bezstresowego wychowania ale ciągłe opierdalanie za wszystko też ostro ryje beret. Najczęściej dochodzi do tego kiedy dziecko jest nazwijmy to krnąbrne, mówcie co chcecie, jedne dzieci dzieci są grzeczne, inne choćbyś prosił, błagał, krzyczał, lał zrobią wszystko na przekór. Jeśli rodzic sobie nie radzi z takim urwisem to nawet nieświadomie zaczyna go szykanować i mamy efekt w postaci osoby o bardzo niskim poczuciu wartości ale też dużych wymaganiach i postawie roszczeniowej. Nie polecam wiązać się z taką osobą... koszmar

z puszki
Zgłoś
dymion 2016-06-15, 19:28 1
Kurwa, rozmowy jak na przerwie w gimbazie...

isded napisał/a:

(jakieś tam pierdolenie...)

To się ciesz maminsynku że się nie urodziłeś 30 lat wcześniej, bo dostałbyś jeszcze srogi wpierdol od ojca, który nauczyłby Cię uważać na więzadła.

Ten świat schodzi na psy.

Ps. nie piszę z własnego doświadczenia, tylko z pokolenia wcześniej

plum
Zgłoś
Kacu63 2016-06-15, 19:30
@isded
czytaj proszę ze zrozumieniem i lekkim przyprawieniem jakaś logiką, koajrzeniem faktow..

@pastazkota
Miałem mega predyspozycje by stać się właśnie taką zdepresjonowaną pizda, ale wyszedłem na ludzi. głowa do góry, pierś do przodu, uśmiech na twarz. Bedzie ciężko ale w końcu załapiesz. wierzę w Ciebie
...
To ty w dupie byłeś [...]
Ja nie mowie o szykanowaniu przez jebniętego rodzica itp tylko o kurwa jakiejś dyscyplinie.
Miej kiedyś dzieciaka i nie wkurw się jak po ętym razie dalej ignoruje twoje próby wychowania na porządmnego człowieka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów