Kobieta ktora spowodowala wypadek dostala 500 zl mandatu.4 osoby ranne bez powazniejszych obrazen.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Teraz przynajmniej wie dlaczego jest tam zakaz skrętu w lewo
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
na takim skrzyżowaniu powinno być światła bezkłeolizyjne a nie zwykłe
Zrób prawko, a potem się wypowiadaj. Skrzyżowanie może być bezkolizyjne, ale nie światła. Ale jeśli już to na tym skrzyżowaniu światła są ustawione dobrze, tylko Pani kierująca złamał zakaz skrętu w lewo.
123Johnny napisał/a:
na takim skrzyżowaniu powinno być światła bezkłeolizyjne a nie zwykłe
tak, kurwa wszędzie róbmy wszystko bezkolizyjne bo część frajerów nie umie jeździć. I potem stójmy w korkach przez pół pierdolonego życia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów