Po prostu idioci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
chyba Was nie zaskoczę jeżeli powiem, że to Sosnowiec, prawda?
W tym roku zima była długa... trzeba było sobie znaleźć jakieś zajęcie w końcu nie ?
Robiło się podobne rzeczy To nie idioci, tylko nastolatkowie, którzy lubią się powygłupiać dla śmiechu!
browarek
browarek
takich to do gazu hitler wsadzal zeby sie nie rozmnazali ....
Nie no, lepiej żeby stali jak te kurwy pod klatką w bloku i spuszczali wpierdol za darmo przypadkowym osobom, tak poprawniej co? Póki nie robią innym krzywdy niech sobie takie numery odwalają, trzeba urozmaicać szare życie. Piwko za materiał.
bez kitu dalny jak huj ale coz czasem trzeba cos poodpierdalac bylem w ich wieku i wiem ze sie nie kiedy nudzi jak huj wiec trzeba cos bylo cos poswirowac.
a mi sie fest podobalo dobre tarło robią chłopaki widac nie jest nudno u nich i sa znani w calym miescie, co prawda nie poruchaja chyba ze siebie na wzajem dla "beki" ale i tak mega wporzo dobry melanz musi sie z nimi cisnac
przynajmniej będą mieli fajne wspomnienia, jak ich do końca życia zamkną w jakimś przytulnym zakładzie dla nerwowo i psychicznie chorych
odpierdolić jakąś głupotę to i mi się jeszcze zdarzy,choć mi już trojka na kark się wjebała,ale ganianie z gołymi dupami to już jest kurwa przesada!wyglądają jak banda pedałów i za to powinni dostać soczysty wpierdol.
dekar napisał/a:
Film dupy nie urywa przyznam, ale od kraju naszego to ty się odpierdol.jaki kraj taki jackass
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów