Po prostu idioci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ostrowieckie? Kurwa...mieszkam tu i nigdy nie widziałem takich autobusów...już może prędzej kielce -.- Chuja się znasz waćpan.
Świetny filmik się uśmiałem bo mi się młode lata przypomniały, fajni kumple to BEZCENNE
Ja pierdole jak sobie przypomne co z kumplami odpierdalaliśmy pamiętam jak kładliśmy na tory kolejowe ślimaki a na nie poukładaliśmy monety jak wagony się po nich przejechały to była beka, ślimak w monecie
piwko dla chłopaków i muza fajna
Ja pierdole jak sobie przypomne co z kumplami odpierdalaliśmy pamiętam jak kładliśmy na tory kolejowe ślimaki a na nie poukładaliśmy monety jak wagony się po nich przejechały to była beka, ślimak w monecie
piwko dla chłopaków i muza fajna
moje misteczko. znam tych ludzi osobiscie sa spoko a te filmiki sa z poczatkow youtube'a wiec wrzuccie na luz
to sa ostrowy jak nie poznajesz budynkow to chyba w lesie mieszkasz
to sa ostrowy jak nie poznajesz budynkow to chyba w lesie mieszkasz
Elalex napisał/a:
Ostrowieckie? Kurwa...mieszkam tu i nigdy nie widziałem takich autobusów...już może prędzej kielce -.- Chuja się znasz waćpan.
Ostrowy Górnicze, dzielnica Sosnowca
Ostrowieckie koles naucz sie psiac
Bo pojebales miasta Ostrowiec to Jest jeden Ostrowiec Świetokrzyski a nie kurwa jakies zadupie gornicze
Bo pojebales miasta Ostrowiec to Jest jeden Ostrowiec Świetokrzyski a nie kurwa jakies zadupie gornicze
to jakies pedaly? bo widac ze lubia pokazywac dupe, rozbierac sie i dotykac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów