18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
k................s 2016-10-04, 23:00 2
mygyry napisał/a:

Za szybko kończycie wypominki, więc ja napiszę tak:
Zdobywanie jedzenia, aby przetrwać jest instynktowne

Niemniej samo zdobywanie jedzenia, aby przetrwać, to nie to samo co łakomstwo. Widać tu wyraźnie, że gryzoń ma wątpliwości. Zdaje sobie sprawę, że ryzykuje nie dla zdobycia pożywienia, ale dla "smaka" na raz. To już łakomstwo, a to wiąże się z tym, że wzięło ono górę nad instynktem przetrwania.
Ludzie miewają podobnie....
Zgłoś
mygyry 2016-10-04, 23:05 3
Taki gryzoń ryzykuje zawsze, dlatego wpierdoli wszystko na co nadarzy się okazja, nieważne małe czy duże, bo nie wiadomo kiedy znowu nadarzy się okazja coś wszamać. Łakomstwo bym chyba przypisał tylko ludziom, którzy mimo nadwagi to i tak swoje kroki kierują jedynie w stronę lodówki
Zgłoś
W................. 2016-10-05, 2:44 1
@mygyry Wspaniały opis "gorszego sortu" Sam lepiej bym tego nie ujął Szczególnie spodobało mi się skontrastowanie z ludźmi
Zgłoś
kaiel 2016-10-05, 7:49
ciekawe wykorzystanie dildosa jako obciążnika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
maciuch2 2016-10-05, 10:32
to w końcu uwolnił się czy nie?
Zgłoś
szpidi 2016-10-05, 12:24
chińczyk od torturowania szczurków później mu jeszcze wpierdol spuści
Zgłoś
ValvePlsFix 2016-10-05, 12:51
Wczoraj widziałem w tramwaju grubą babę ok. 30 lat, tak grubą, że się prawie toczyła, aż miała problem z chodzeniem. Jej łydki były grubości moich ud (ważę 70 kg / 180 cm). Wchodzi do tramwaju i idzie w stronę wolnego siedzenia. Pomyślałem: "no pewnie chora jest, współczuję ". Usiadła. Wyciąga pączka i zaczyna wpierdalać jak prosię... Toć to jest kurwa samobójstwo.
Zgłoś
Pyro25 2016-10-05, 22:17
Dałbym piwo, ale wkurwiło mnie to ciągłe cykanie
Zgłoś
T0B1 2016-10-05, 22:18
uniters napisał/a:

sprawdź coś zanim się skompromitujesz...
"Łakomstwo, obżarstwo czy też nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu (łac. gula) − jeden z siedmiu grzechów głównych w chrześcijaństwie, polegający na pochłanianiu większej ilości pokarmów i napoju niż osoba potrzebuje do swego życia." ~Google

"Instynkt (łac. instinctus – podnieta, popęd) – dyspozycja biopsychiczna, która powoduje, że osobnik w nią wyposażony zachowuje się (lub pragnie się zachowywać) w określony sposób, a także "wrodzona zdolność wykonywania pewnych czynności stereotypowych, niewyuczonych, mniej lub bardziej skomplikowanych swoistych dla ..."

jak dla ciebie Łakomstwo jest instynktem to gratuluje....

1. Powoływać się na Google... kto tu się kompromituje? Co najwyżej na wikipedię możesz się powołać xD
2. Przytoczyłeś dwie definicje - brawo. Co miało z tego wyniknąć?
3. Moja wypowiedź jest w formie pytania bo nie mam co do niej pewności (takie pytanie retoryczne ale nie do końca, pewnie w gimbazach was takich rzeczy nie uczą). Dla mnie jak ktoś żre jak świnia to robi to instynktownie bo nad tym specjalnie nie rozmyśla - oh wait, czy właśnie tym nie jest łakomstwo?

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
realign 2016-10-07, 19:06
HiHtitmamnan napisał/a:

Wczoraj widziałem w tramwaju grubą babę ok. 30 lat, tak grubą, że się prawie toczyła, aż miała problem z chodzeniem. Jej łydki były grubości moich ud (ważę 70 kg / 180 cm). Wchodzi do tramwaju i idzie w stronę wolnego siedzenia. Pomyślałem: "no pewnie chora jest, współczuję ". Usiadła. Wyciąga pączka i zaczyna wpierdalać jak prosię... Toć to jest kurwa samobójstwo.

Idź coś zjedz.
Zgłoś
ValvePlsFix 2016-10-08, 13:35
realign napisał/a:

Idź coś zjedz.

Ktoś tu chyba wpadł w kompleksy BMI mam w normie i jem tyle, ile chcę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów