Browar za zajebistą pułapkę
krzyks po chuj piszesz do mnie na priv !!! odpiepsz się
To znowu ty trollu?
odkąd andrzej pisze do mnie na priv jestem załamany ale powiedziałem dość nie będę się przejmował homoseksualistą
@Matech to nie jest facebook
Czy łakomstwo wygra z instynktem?
A czy przypadkiem łakomstwo to właśnie nie jest instynkt?
"Łakomstwo, obżarstwo czy też nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu (łac. gula) − jeden z siedmiu grzechów głównych w chrześcijaństwie, polegający na pochłanianiu większej ilości pokarmów i napoju niż osoba potrzebuje do swego życia." ~Google
"Instynkt (łac. instinctus – podnieta, popęd) – dyspozycja biopsychiczna, która powoduje, że osobnik w nią wyposażony zachowuje się (lub pragnie się zachowywać) w określony sposób, a także "wrodzona zdolność wykonywania pewnych czynności stereotypowych, niewyuczonych, mniej lub bardziej skomplikowanych swoistych dla ..."
jak dla ciebie Łakomstwo jest instynktem to gratuluje....
sprawdź coś zanim się skompromitujesz...
"Łakomstwo, obżarstwo czy też nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu (łac. gula) − jeden z siedmiu grzechów głównych w chrześcijaństwie, polegający na pochłanianiu większej ilości pokarmów i napoju niż osoba potrzebuje do swego życia." ~Google
"Instynkt (łac. instinctus – podnieta, popęd) – dyspozycja biopsychiczna, która powoduje, że osobnik w nią wyposażony zachowuje się (lub pragnie się zachowywać) w określony sposób, a także "wrodzona zdolność wykonywania pewnych czynności stereotypowych, niewyuczonych, mniej lub bardziej skomplikowanych swoistych dla ..."
jak dla ciebie Łakomstwo jest instynktem to gratuluje....
No ponapinaj się jeszcze trochę baranie. Udowodnij nam jeszcze jaki to jesteś mądry.
@topic
Zajebista pułapka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów