"Ostrożności nigdy za wiele" - powiedział zięć zabijając gwoździami wieko trumny teściowej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musze ten dowcip podesłać matce mojej dziewczyny. Niech suka się domyśli, że mnie zaczyna wkurwiać.
Ostrożnością byłoby wbijanie osikowego kołka w serce po uprzedniej dekapitacji szpadlem i zaszyciu ust posrebrzaną nitką.
Widocznie autor tematu jedyny pogrzeb jaki widział to pogrzeb Ryśka z klanu. Wieko trumny zawsze jest dodatkowo zamykane (gwoździe, nakrętki motylki, wkręty). Ma to na celu ostrożność i bezpieczeństwo ale nie takie o którym myślał Revolver. Dodatkowe zamknięcie trumny ma na celu uniemożliwić wypadnięcie ciała podczas transportu czy wkładania do grobowca. Grabarze w różnym stanie pracują a widok ciała poza trumną w trakcie pogrzebu to dodatkowa trauma dla żałobników. I to nie są jedyne sposoby zabezpieczenia zwłok. Moja babcia na przykład ze względu na sposób śmieci (krwotoki wewnętrzne) miała dodatkowo zatkane usta i nos aby krew nie wypłynęła w trakcie gdy ciało było jeszcze wystawione.
@up mogłeś napisać, że kolega ci opowiadał, że babcia jego znajomego bla bla bla... Bo tak to jakoś dziwnie osobiście brzmi.
raper900 napisał/a:
@up mogłeś napisać, że kolega ci opowiadał, że babcia jego znajomego bla bla bla... Bo tak to jakoś dziwnie osobiście brzmi.
To nie forum tvnu żeby ściemniać i przedstawiać piękny świat. Nie każdy schodzi z tego świata jak by sobie tego życzył.
Lepiej wkrętów użyć. Uwierzcie na słowo...
dobre dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów