📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Ponoć do dzisiaj spada
Szkoda że się nie zabił. Nie ma efektu końcowego to do maratonu uśmiechu to wysyłać, a nie tu. Failarmy sobie pooglądaj lamusie.
Brawo dla młodego za odwagę, pomijając głupotę
Przynajmniej sobie spodni nie podarł.
czyli co? nie siedzi młodzież już w domu tylko odpierdala coraz bardziej, bardziej niż poprzednie pokolenia, albo podobnie, ale nie siedzą w domu i nie grają w gry czy oglądają tv/tiktoka itd
tylko już twórczość, filmy, praktyki kaskaderskie itd
Jackie Chan też się łamał ze 30 razy - a był dobry
ale lepiej się nie łamać - trzeba uważać.
tylko już twórczość, filmy, praktyki kaskaderskie itd
Jackie Chan też się łamał ze 30 razy - a był dobry
ale lepiej się nie łamać - trzeba uważać.
20 lat temu też tak skoczyłem mając 2 promile .Nic mi się nie stało
Az sie stare lata przypomnialy Skakal z was ktos kiedys na brzozach z nasypu kolejowego ?
xv89 napisał/a:
Przynajmniej sobie spodni nie podarł.
Być może nie podarł, ale z całą pewnością ze strachu w nie nasrał
Cezar87 napisał/a:
Az sie stare lata przypomnialy Skakal z was ktos kiedys na brzozach z nasypu kolejowego ?
Skakałem z 1 piętra na beton, połamałem się...ale bez przygotowania nie polecam, nawet żeby przyszpanowac dziewczynom xp
myslalem ze to miasto w oddali do pizdy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów