Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nie zesraj się. Zawsze się musi napatoczyć jakiś pseudopatriota i wklejać kolejne legendy o ak, które chuja mają wspólnego z tematem postu.
Tak na boku - wiesz pseudopatrioto, że ak współpracowało z niemcami na wschodnich kresach we wczesnej fazie wojny niemców i zsrr? Tego ci propaganda w szkole na historii już nie powiedziała, co nie?
a pies ci mordę lizał lewaku
No nie zesraj się. Zawsze się musi napatoczyć jakiś pseudopatriota i wklejać kolejne legendy o ak, które ch*ja mają wspólnego z tematem postu.
Tak na boku - wiesz pseudopatrioto, że ak współpracowało z niemcami na wschodnich kresach we wczesnej fazie wojny niemców i zsrr? Tego ci propaganda w szkole na historii już nie powiedziała, co nie?
Stul pizdę lewacki zjebie i siedz cicho jak cie nikt nie woła.
A co twojego wysrywu, to poproszę źródła historyczne o tym co napisałeś. Jak nie (a tak berdzie) podasz to kurwa nie kłam na forum, jak twoja komusza sbecka rodzinka !
W podobnych warunkach nawet Rambo by chybił.
a pies ci mordę lizał lewaku
Stul pizdę lewacki zjebie i siedz cicho jak cie nikt nie woła.
A co twojego wysrywu, to poproszę źródła historyczne o tym co napisałeś. Jak nie (a tak berdzie) podasz to kurwa nie kłam na forum, jak twoja komusza sbecka rodzinka !
Słychać wycie? Znakomicie!
P.S. Kukuruźnik, wysrywem jesteś twojej starej i jebał cię pies
Słychać wycie? Znakomicie!
Czyli miałem rację, linku żadnego nie dałeś ty kłamliwy śmieciu.
Ha tfu ci na twoją zdradziecką mordę !
Po farbowanych włoskach jednego z nich od razu widać że to cioty. Ostrzeliwują komisariat z odległości pół kilometra...z chyboczącej sie dłubani na rzece... chuja trafią.
A tu nasze polskie AK :
"W nocy z 26 na 27 lipca 1944 roku, żołnierze Armii Krajowej przeprowadzili atak na niemieckie więzienie w Nowym Wiśniczu. Oddział 36 żołnierzy 1 batalionu 12 Pułku Piechoty Armii Krajowej pod dowództwem por. Józefa Wieciecha o pseudonimie "Tamarow" przeprowadził atak, podczas którego uratowano 128 więźniów politycznych tuż przed wywiezieniem ich do obozu w Auschwitz. Akcja została przeprowadzona bez ofiar w ludziach pod bokiem 33 batalionu SS, który stacjonował w pobliskiej szkole. Niemcy nie schwytali żadnego z uwolnionych więźniów. "
Dla mnie jak na małpy to całkiem dobrze sobie radzą na tej łódce.
Czyli miałem rację, linku żadnego nie dałeś ty kłamliwy śmieciu.
Ha tfu ci na twoją zdradziecką mordę !
Musisz być perfidnie niedojebany, skoro nie potrafisz wyszukać w google prostych informacji. Założę się, że pewnie ci dupę jeszcze po sraniu mamusia podciera, bo to trudniejsze od wpisania paru słów w wyszukiwarce
wielkahistoria.pl/wspolpraca-ak-z-niemcami-na-wilenszczyznie-i-nowogro...
rp.pl/plus-minus/art15761131-polsko-niemieckie-przymierze-na-kresach
No i kłamali cię przybrani rodzice, że byli twoimi prawdziwymi rodzicami, bo sam jesteś śmieciem.
Ha tfu ci na ten tępy ryj, pajacu
Po farbowanych włoskach jednego z nich od razu widać że to cioty. Ostrzeliwują komisariat z odległości pół kilometra...z chyboczącej sie dłubani na rzece... ch*ja trafią.
A tu nasze polskie AK :
"W nocy z 26 na 27 lipca 1944 roku, żołnierze Armii Krajowej przeprowadzili atak na niemieckie więzienie w Nowym Wiśniczu. Oddział 36 żołnierzy 1 batalionu 12 Pułku Piechoty Armii Krajowej pod dowództwem por. Józefa Wieciecha o pseudonimie "Tamarow" przeprowadził atak, podczas którego uratowano 128 więźniów politycznych tuż przed wywiezieniem ich do obozu w Auschwitz. Akcja została przeprowadzona bez ofiar w ludziach pod bokiem 33 batalionu SS, który stacjonował w pobliskiej szkole. Niemcy nie schwytali żadnego z uwolnionych więźniów. "
powiem Ci kurwa jestem z okolic i wiem gdzie Wiśnicz byłem ale ze takie akcje odpierdalali tam to nie wiedziałem dziekki za info
Krążownik "Aurora" na miarę ich możliwości.
Za ambitnie jak na sadola. Masz piwko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów