📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem czy oni tak strzelają do tych ciemnoskórych gentlemanów z chęci zabicia takowego pana, czy też ze strachu. W większości przypadków wyglądają na maksymalnie obsranych, chyba że to taka zawoalowana gra.
Leży jak taka słodka wielka pralina z wyciekającym likierem wiśniowym. Leci ślinka.
Przeciąga się - znaczy był niewyspany. Najgorsza śmierć.
Leży jak taka słodka wielka pralina z wyciekającym likierem wiśniowym. Leci ślinka.
Przeciąga się - znaczy był niewyspany. Najgorsza śmierć.
Wstrząśnięty, nie zmieszany...
No i dobrze mu tak, chuj mu w dupe
Tekos napisał/a:
Nie chciałbym Cię martwić człowieku, ale z Twoją dyńką jest naprawdę bardzo źle. Powinieneś czym prędzej udać się do najbliższego psychiatryka.
Ja tam rasistą nie jestem, ale żeby na widok murzyna leciała ślinka... Chore kurwa.
Jak słychać "Shoot fire, shoot fire" i gdzieś w trawie zdycha murzyn to w Polsce rodzi się dziecko z 500 +
bigsexy napisał/a:
Jak słychać "Shoot fire, shoot fire" i gdzieś w trawie zdycha murzyn to w Polsce rodzi się dziecko z 500 +
Shots fired. Jeżeli już cytujesz to rób to poprawnie, zwłaszcza tak popularny zwrot.
Nawet jak dla mnie to bezapelacyjnie przekroczenie uprawnień i umyślne zabójstwo. Dlatego podwójnie szanuje gliniarza ze bezkompromisowo posyła do piachu za zwykle stawianie oporu.
Daniel01 napisał/a:
murzyn murzyna w dupę zarzyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze Danny, że rażonych piorunem znasz na pamięć
... maczetą! maczetą!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów