To jakaś pierdolona plaga , Sporo osób z mojego otoczenia już miało takiego kuktasa , Szefowi w robocie zeżarło 70 zł i 470 minut z 500 darmowych wszystkie sms etc. . . Idąc dalej tym tropem mój brat i jego 79 zł z konta
To jakaś pierdolona plaga , Sporo osób z mojego otoczenia już miało takiego kuktasa , Szefowi w robocie zeżarło 70 zł i 470 minut z 500 darmowych wszystkie sms etc. . . Idąc dalej tym tropem mój brat i jego 79 zł z konta
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki Cent za zainteresowanie sprawą .
idąc tym śladem nie polecam OTWIERAĆ sms'ów z numeru 60400 - jest to loteria orange, wygrać można audi (ale szanse są małę), koszt otwarcia 5 zł. Aby zatrzymać otrzymywanie tych sms'ów należy wysłać SMS o treści STOP KLUB pod numer 60400 (koszt zgodny z planem taryfowym).
Otwieranie czy nie nic Ci nie da.
Usługa SMS MT polega na tym, że kasa jest pobierana za sam fakt dostarczenia SMS-a, nie ważne czy go otworzysz, czy nie.
Wygrałem dzisiaj 100tys złotych!!! Kiedy to opijamy? Ja stawiam
Kiedy chcesz, pojedziemy moim nowym mercedesem.
-Napisz proszę jak przykładowy numer jaki dzwonił.. Może być wymyślony, ale chodzi mi o konstrukcje.
-Czy to był telefon do "Was" czy z prośbą o oddzwonienie?
-Czy to była jednorazowa akcja na dany nr? czy było parę telefonów?
Pozdrawiam i dzięki
Mnie ciekawią szczegóły tego "zżerania". Mam kilka pytań i próśb.
-Napisz proszę jak przykładowy numer jaki dzwonił.. Może być wymyślony, ale chodzi mi o konstrukcje.
-Czy to był telefon do "Was" czy z prośbą o oddzwonienie?
-Czy to była jednorazowa akcja na dany nr? czy było parę telefonów?
Pozdrawiam i dzięki
+b48342643132
mniej wiecej
2 nie odbierasz a ten syf się rozłącza
3 tak jednorazowa .
A co to może być za numer? bo kurwa naczytałem się i pierdole nie odbieram (wiem, że nie ma +b czy inny chuj... ale numer też przekozacki)
32 to niby śląskie bo sam mam taki na domowy ale reszta numeru "specyficzna"
A tak mi sie przypomniało. Chciałam raz wysłać sms z bramki internetowej do Hose. Napisano mi, że wiadomość została wysłana(nigdy nie dotarła), a ja dostałam smsa, że zapisałam się wjakimś konkursie i żeby zrezygnować mam za darmo wysłać STOP PREZENT, zżarło mi jakieś 2 zł. Nie pamiętam numeru niestety... Chociaż wyglądał na darmowy.
Dzwonią do użytkowników innych sieci z ofertą.