To jakaś pierdolona plaga , Sporo osób z mojego otoczenia już miało takiego kuktasa , Szefowi w robocie zeżarło 70 zł i 470 minut z 500 darmowych wszystkie sms etc. . . Idąc dalej tym tropem mój brat i jego 79 zł z konta
To jakaś pierdolona plaga , Sporo osób z mojego otoczenia już miało takiego kuktasa , Szefowi w robocie zeżarło 70 zł i 470 minut z 500 darmowych wszystkie sms etc. . . Idąc dalej tym tropem mój brat i jego 79 zł z konta
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- jak odbierzesz, to co słychać
- na jakie sieci to przychodzi, w jakich godzinach itp.
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmidąc tym śladem nie polecam OTWIERAĆ sms'ów z numeru 60400 - jest to loteria orange, wygrać można audi (ale szanse są małę), koszt otwarcia 5 zł. Aby zatrzymać otrzymywanie tych sms'ów należy wysłać SMS o treści STOP KLUB pod numer 60400 (koszt zgodny z planem taryfowym).
A to nie trzeba najpierw wysłać tzw. pustego smsa z chęcią udziału w loterii żeby dostawać te płatne?
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm@up nie wiem, napisałem jaki problem miałem ja, rozwiązanie znalazłem przez google (około Około 3,600 wyników dla zapytania "60400 jak zablokować") na orange.pl więc coś jest na rzeczy.
pozdro
No właśnie, kolejne pytanie czy braliście udział w konkursach smsowych, a jak tak to w jakich.
nieeeeeee mój brat na 100 % nie a szef tym bardziej ma tyle hajsu że na chuj mu jakieś konkursy ... Na stronie firmy? ani jednego ani drugiego to są numery prywatne . Ba teraz byłem niedawno u kobity która uczyła mnie jeździć odebrać jakiś papier i okazało się że u niej to samo :o no to się kurwa dziwne robi.
po prostu nie odbieram tel. których nie mam w książce telefonicznej i tyle nie interesuje mnie czy to coś ważnego czy nie w dupie to mam jeśli ktoś coś do mnie ma to niech się osobiście pofatyguje i już odbieram tym co zna inni mnie nie interesują nawet jak by to był prezydent czy Papierz w DUPIE to mam i po kłopocie konto całe he he
pozdro
a jak taki człowiek jak mój szef nie raz dostanie telefon ni z dupy ni z pietruchy to co >
pewnie na geyparty dzwonil, nabil tacie rachunek i sie tlumaczy
btw musiał bym być twoim starym :<
Za to można mieć na głowie ABW, jak choćby w przypadku kolesia, który zezwlał na swojej stronie robienie kawałów ze zmienionymi numerami telefonów: policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91457,8875469,Serwis_internetowy_umozl...
Znając życie operator nie poda Wam żadnych danych bez nakazu Policji. Ale billing warto wziąć, a z nim pójść do operatora a potem ewentualnie na Policję. Skoro ABW się takimi rzeczami interesuje, to może będzie można coś wskurać, chociaż jeśli sprawa sięga poza granice naszego kraju to i tak nic nie zrobią.