Robot machawiec zawiódł ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Robot machawiec zawiódł ...
Pewnie w serialu ciekawa akcja była, za chwile mieli powiedzieć kto jest czyim dzieckiem, podrzuconym w dzieciństwie ciotce służącej poprzedniego pana sąsiedniej posiadłości w zburzonym mieście wskutek trzęsienia ziemi w którym również zginął drugi brat wuja od strony.....
Empatia machawca niczym ludzi w Chinach
Nie !
Zawiódł idiota za kółkiem!
za malo flag
kurwa to jest fucha siedzisz sobie spokojnie machasz flagami i masz wyjebane na wszystko
Jarosławkaczyński napisał/a:
Empatia machawca niczym ludzi w Chinach
Nie ma niepotrzebnego tamowania ruchu. W PL mongoły zwalniają prawie do 0 jak widzą wypadek lub policję na przeciwległym pasie drogi za barierkami/ekranami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów