Mi jeden gosciu zastawiał kiedyś dostawczakiem wjazd. Dziesięć razy prosiłem. W końcu pożyczyłem psa sąsiadki, posprzątałem po nim, tylko zamiast wyrzucić woreczek do śmietnika posmarowałem wszystkie klamki od spodu.
Wkurwił się za pierwszym razem poszedł po chusteczki i wytarł ręce. Idzie od strony pasażera, a tam to samo No to wytarł klamki i odjechał. Czekała go na pewno jeszcze niespodzianka przy otwieraniu bagażnika.
Tępić źle parkujących!
I dobrze kurwa!
Mi jeden gosciu zastawiał kiedyś dostawczakiem wjazd. Dziesięć razy prosiłem. W końcu pożyczyłem psa sąsiadki, posprzątałem po nim, tylko zamiast wyrzucić woreczek do śmietnika posmarowałem wszystkie klamki od spodu.
Wkurwił się za pierwszym razem poszedł po chusteczki i wytarł ręce. Idzie od strony pasażera, a tam to samo No to wytarł klamki i odjechał. Czekała go na pewno jeszcze niespodzianka przy otwieraniu bagażnika.
Tępić źle parkujących!
haahahaahaha to się nazywa karny kutas, dzięki za pomysł
Wyjebałem już białą farbą najpierw wielką kratę na asfalt na wjeździe, i obrysowałem wjazd z pierdolnym napisem WJAZD od jezdni.
WTF??
WTF??
coś takiego mniej więcej, wyjebane na wjeździe białą farbą, ta sama którą malują drogowcy
I dobrze kurwa!
...3 lata temu taki cwel jak ty miał połamane obie ręce po podobnym numerze....więcej tego nie zrobi...jestem pewien i jak mnie widzi to przechodzi na drugą strone ulicy ze spuszczoną głową... Są inne, cywilizowane metody perswazji a nie sranie na cudzy samochód....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów