- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Taka szkoda, ale ludzie sadistica i tak zrobią nagonke na tego laluśka
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Piszę głupi post, bo podobno mogę tym zabić kotka.
Ej, przeczytałem cały temat ten poprzedni i jeszcze jeden i powiem tyle. To jest śmieszne, żeby ktoś kto wydzielinę nosową oddaje w banknot 200 zł oczekiwał przeprosin. Zero szacunku dla typa. Tylko masa się liczy.
Piszę głupi post, bo podobno mogę tym zabić kotka.
Ej, przeczytałem cały temat ten poprzedni i jeszcze jeden i powiem tyle. To jest śmieszne, żeby ktoś kto wydzielinę nosową oddaje w banknot 200 zł oczekiwał przeprosin. Zero szacunku dla typa. Tylko masa się liczy.
No to niech ktoś inny teraz wstawi ten sam artykuł i jedziemy znowu z cysterną piwa
o ja cież kurwa mać pierdole, Cent się odezwał aż waćpanie !
" Portal Sadistic, przyznaje, że informacje te były niesprawdzone, dlatego natychmiast usunęli swoje doniesienia oferując przeprosiny - komentuje Kaszubski."
Chuje muje dzikie węże, kłamią jeszcze na tym zjebanym portalu plotek.pl/plotek/1,111483,13684308,Piotr_Kaszubski_komentuje_doniesien...
nie, nie czytam plotka, bo dla mnie takie portale są gówno warte...
Chuje muje dzikie węże, kłamią jeszcze na tym zjebanym portalu plotek.pl/plotek/1,111483,13684308,Piotr_Kaszubski_komentuje_doniesien...
nie, nie czytam plotka, bo dla mnie takie portale są gówno warte...
EDIT: kolega wyżej mnie ubiegł z linkiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów