Mamy chujowe walentynki. Wszyscy, którzy zamierzają oświadczać się w publicznym miejscu, niech sobie poogladają poniższy film i zajebią z 3 razy barana w ściane. Napewno ochota przejdzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TOFAN napisał/a:
Słuchać moglibyście chociaż...
No może i rację masz. Przesłuchałem dokładnie jeszcze raz.
Pod koniec chyba słychać strzały
Najlepszy jest ten z tyłu dziadek na wózku Widać że spraliżowany bo nawet głową nie drgnął
No cóż, każdy facet jest tylko cholernie naiwnym gówniarzem, zanim nie przeżyje pierwszego zawodu miłosnego.
Pomylił kierunki monopolowy jest po drugiej stronie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popuściła ze szczęścia i uciekła.
Ale przypał na mieście to uj
Chłopak jeszcze młody i głupi i myśli, że miłość to klękanie przed ukochaną i dawanie jej pierścionka, miłość jest wtedy jak to panna klęka i robi wszystko to czego nauczyła się na redtubie Ale mam nadzieje, że po tej drobnej porażce się czegoś nauczy i zreflektuje!
Kurwa, jestem facetem, ale jakbym był laską i jakiś złamany kutas oświadczyłby mi się w Centrum Handlowym "Brązowe Tarasy" i to jeszcze przed boksem Burger Kinga to też bym spierdolił.
I jeszcze ten cwel z gitarą....
Dobrze tak kretynowi
I jeszcze ten cwel z gitarą....
Dobrze tak kretynowi
uciekła jak zobaczyła jaki chciał jej dać chujowy pierścionek z biedronki
kurwa czytam co piszecie i mi sie żygać chce kurwa bo albo nie macie panny i czepiecie sie kurwa przed redtube albo sami oświadczyliscie sie u teściów przy bigosie, chłopak ma gest kurwa, a w centrum handlowym bo tam ja pierwszy raz spotkał, wystarczyło troche posłuchać... a co do panny to niech spierdala, przytłoczyło ją to i zdupcyła jak lama.
Co ona tak wydarła jarneła się ze ziemniaki na gazie zostawiła czy jaki chuj?
Też bym tak zrobiła jakby mi facet wyskoczył z gitarami, śpiewaniem, z akompaniamentem uciekinierów z geriatrii, w dodatku w markecie, a co gorsza w Walentynki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów