Mamy chujowe walentynki. Wszyscy, którzy zamierzają oświadczać się w publicznym miejscu, niech sobie poogladają poniższy film i zajebią z 3 razy barana w ściane. Napewno ochota przejdzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
walentynki to gówno,małżeństwo to gówno,jak dodasz do siebie dwa gówna to wynikiem może być tylko większe gówno
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
W średniowieczu ojciec mówił że z nim się hajtasz i tyle. Nie było nie!
I z czego takie halo wielkie ...
Dziewczę ze wzruszenia pomyślało o sytuacji w jakiej ją ten gamoń postawił i poleciała do fryzjera/kosmetyczki
Potem będzie powtórka
Dziewczę ze wzruszenia pomyślało o sytuacji w jakiej ją ten gamoń postawił i poleciała do fryzjera/kosmetyczki
Potem będzie powtórka
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
amerykanskie durnie
kurwa w części konsumpcyjnej marketu się oświadczył szkoda że nie w sraczu
Ale przynajmniej oszczędzi na prezent i zapamięta rocznicę. Jeszcze tak ślub 14 lutego i żona się nie przyczepi "Nie pamiętałeś o naszej rocznicy!".
Lama to więcej niż jedno zwierze
Po chuj wstawiasz takie gówno?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów