📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kilkaset lat temu selekcja naturalna by go wyeliminowała, a dziś se lata samolotem
Erutlev napisał/a:
No kurwa co za debil... Pewnie miał dyskalkulię i nie wyliczył odpowiednio
Dyskurwaco???
@up
zdisował kaligulę jebaniec...
A tak naprawdę chłop się zestresował bo bomba nie wybuchła. Ale ludzi udają te brudasy wycfanione.
zdisował kaligulę jebaniec...
A tak naprawdę chłop się zestresował bo bomba nie wybuchła. Ale ludzi udają te brudasy wycfanione.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Dyskurwaco???
Panieeeeeeee. Pan to kurwa tego nie znasz bo mieszkasz w kraju demokracji.
W Polsce teraz powstała dyskalkulia kilka lat temu.
W skrócie: jeśli jesteś pizda z matmy to masz dyskalkulię.
Czytałem też o jakimś dysczymś co mieli wprowadzić, że jak jesteś pizda z geografii i biologii to ci papiór dają w szkole i kurwa masz wyjebane na naukę.
Też coś z dysfizyką miało być ale nie w temacie już jestem i z dyschemią.
Tak upraszczając to jeśli masz gówniaka i jest chujowy z czegoś to papier na wszystko się znajduje powoli.
Ja bym dał jeden uniwersalny nazwany dysmózgią tym debilom i tyle a nie się pierdolił w każdy przedmiot z osobna ale pewnie hajs większy z pojedyńczych wymysłów jest dla "ekspertów" i "specjalistów" co lenistwo dzieciaka diagnozują.
A może kurwa słoiki od mamy tak są poukładane i teraz mogą się rozlać geniusze jego zajebana mać?
Putikonto napisał/a:
Sloikow raczej nie wniesiesz jako podrecznyA może kurwa słoiki od mamy tak są poukładane i teraz mogą się rozlać geniusze jego zajebana mać?
Oby taki zapadł również na dysprogeniturię.
Erutlev napisał/a:
Panieeeeeeee. Pan to kurwa tego nie znasz ....
Niech ci Bozia w dzieciach imigranckich wynagrodzi za wyjasnienie mnie, ciemnemu...
Czy wy tam, w tej unii, to troche nie przesadzacie aby...?
Zaraz się kurwa okaże, że debile które kurwa nic nie potrafią mają dysfunkcje życiową. I chuj, nowa choroba i kasa dla psychologów. Kurwa dokąd zmierza ten świat.
Erutlev napisał/a:
Ja bym dał jeden uniwersalny nazwany dysmózgią tym debilom
Jest już tak zwana anencefalia.
Zrozumiałbym, gdyby to była baba, no ale żeby chłop był tak zjebany?
Przecież on udawał, żeby stewardesa podeszła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów