📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym przypadku traci sens powiedzenie " jesteśmy sto lat za murzynami"
ProVVe napisał/a:
Wirus ich pcha do skoku cywilizacyjnego ...
O k🤬a czyżby coronawirus 19 zwiększał u nich inteligencje..... K🤬a planeta małp właśnie stała się rzeczywistością... ALARM!!!

jako student robiłem takie "cuda" z biletem mpk. To jest dopiero sztuka.
Przyznam, że nigdy mi się nie udała
Potem zostawiałem brązowy wieloślad na drzwiach od kabiny

Misiek_KRK napisał/a:
jako student robiłem takie "cuda" z biletem mpk. To jest dopiero sztuka.
Do ra dobra nie p🤬l..... Sztuczka z podcieraniem biletu. To legenda ktora istnieje od początku istnienia kolei
To fejk. Jaki k🤬a papier, jakie podcieranie. Oni się nie podcierają papierem, boby gówno nie spoiło patyków i lepianka by się rozj🤬a przy pierwszym pierdnięciu.
Tyle osób to pokazywało, nawet z biletu mpk robili...
(...) ale co ro za sztuka pokazać coś co się na filmiku widziało, zapewne wiekszość tej metody w warunkach bojowych nie sprawdzała
Wiem coś o tym, też nie sprawdzałem
(...) ale co ro za sztuka pokazać coś co się na filmiku widziało, zapewne wiekszość tej metody w warunkach bojowych nie sprawdzała
Wiem coś o tym, też nie sprawdzałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie