📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spojrzałem w tagi i nie wierzę. Kultura, bo nie sypią na auta.
sprawa jest taka że koła samochodów same rozproszą sól z piaskiem po drodze ale co wy gimbusy możecie wiedzieć
I bardzo dobrze! To lepsze niż piaskarka, która z dużą siłą sypie solą i piachem po karoserii aut podczas ich mijania.
Ci panowie rzucają tylko wtedy gdy nikt nie jedzie.
No i są miejsca pracy!
Ci panowie rzucają tylko wtedy gdy nikt nie jedzie.
No i są miejsca pracy!
polakens polakensowi polakensem
Wyrzucają sól z przyczepy i idzie to szybko i bezboleśnie. Ktoś na tym cierpi? Chyba tylko próba ośmieszenia ich przez polaczkowatego autora tematu.
Idz pikać na kasę w tesco, bo jak się spóźnisz na zmianę to -50% do twojej marnej polakensowej pensji.
Wyrzucają sól z przyczepy i idzie to szybko i bezboleśnie. Ktoś na tym cierpi? Chyba tylko próba ośmieszenia ich przez polaczkowatego autora tematu.
Idz pikać na kasę w tesco, bo jak się spóźnisz na zmianę to -50% do twojej marnej polakensowej pensji.
Założę się, że po prostu zepsuła się jedna pługopiaskarka i nie mieli na szybko rezerwy, a praca ma być zrobiona. Jakiś pracownik zgodził się na fajny bonus i sam sypie. Bardzo ładna robota.
Czasem się nagina pewne normy z racji tego, że np kara narzucona na firmę w przypadku wypadku, bądź kolizji może wynosić grube tysiące lub nawet stworzyć ryzyko utraty kontraktu. A tak? Pracownik zadowolony, a praca wykonana.
Podobnych sytuacji miałem w firmie w UK dziesiątki i mimo, że pracownik lub sprzęt nawalił to za parę dobrze płatnych nadgodzin dało się wiele spraw naprostować Piwo dla tych panów
Czasem się nagina pewne normy z racji tego, że np kara narzucona na firmę w przypadku wypadku, bądź kolizji może wynosić grube tysiące lub nawet stworzyć ryzyko utraty kontraktu. A tak? Pracownik zadowolony, a praca wykonana.
Podobnych sytuacji miałem w firmie w UK dziesiątki i mimo, że pracownik lub sprzęt nawalił to za parę dobrze płatnych nadgodzin dało się wiele spraw naprostować Piwo dla tych panów
No i chuj z tym jak sypią skoro i tak gówno. Nasi drogowcy mogli by w końcu wziąć przykład z pepiczków i rozrzucać granulat który ma długi czas rozpuszczania a nie tą jebaną sól która chuja daje i tylko niszczy karoserie
Takie przemyslenia:
Dzwownic po policje i ujebac?
Czy zostawic jak jest i modlic sie za tych biednych ludzi?
Dzwownic po policje i ujebac?
Czy zostawic jak jest i modlic sie za tych biednych ludzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów