Z tym oszczędzaniem jest tak, że odkładasz na Lamborghini, na iPhone'a, a potem "ciach"... nie wytrzymujesz i kupujesz colę i snickersa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
polonez12 napisał/a:
kupujesz colę i snickersa
bardziej by pasowało piwo i fajki, ale cóż, każdy ma inne potrzeby...
hahahah, nawet śmiechłem!! Dobra ide juz bo mam kartkówke z przyrody.
to nie masz 24 lat?
@up kiblował pewnie jakieś 10 lat, teraz takie czasy
hehe słyszałem to dzisiaj jak mówił prowadzący z eski..
to chyba jestem dziwny, bo coli nawet za darmo nie wypije.
galanonim napisał/a:
Co bierzesz z przyry? Baba ciśnie?
Ciśnie ostro, a mi to ni chuja nie potrzebne bo i tak chce potem isc do szkoły zawodowej i zostać lutnikiem
galanonim napisał/a:
dobre dobre
@galanomin: Pomijając fakt iż oceny są już wystawione przypuszaczam iż jesteś 12 letnim dzieciakiem z podstawówki bo jak użyłeś słowa''kartkówka z przyrody'' a taki przedmiot jest własnie w szkole podstawowej tylko przypuszczam, że masz banie na koniec roku z owego przedmiotu bo jak wcześniej wspomniałem oceny sa juz wystawione zatem idź się dziecko ucz, a nie na sadistica walisz z rakimi komentarzami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów