📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nawet nie próbuję zrozumieć. To tak jakby pies szczękał i chciałbym go zrozumieć
baronturbina napisał/a:
W Białymstoku to furmanka ze złotą szkapą jako napęd.
Nigdy nie bedzie cie stać daj se spokój .Czarnuchy wygrały.
Yolanda napisał/a:
Ktoś mi wyjaśni, po co ten "gównoskóry" założył felgę rowerową, z
Typowe zachowanie małp.
Jeśli coś błyszczy, ma niecodzienne kolory czy rozmiary, albo wydaje dźwięki, to jest to dla małp istnym cymesem.
Dawno temu w programie typu z kamerą wśród zwierząt obserwatorzy (badacze) zarejestrowali zmianę przywództwa w stadzie małp, gdyż jedna z nich, stoją do tej pory w szóstym czy nawet siódmym rzędzie opanowała sztuczkę: za pomocą solidnego patyka zaczęła toczyć blaszaną puszkę po oleju - puszka wydawała niesamowity hałas, wprawiając za każdym razem cale stado małp w ekstazę.
A małpa, która odkryła tę sztuczkę awansowała (w stadzie) na przywódcę.
I ten sam mechanizm istnieje u Murzynów, tyle że zamiast patyka i puszki mają samochody...
To zrobiono naprawdę:
Tak, a to wizualizacja murzyńskiego ideału...
Ach te zawiłości językowe... Czyli jak dobrze rozumiem nyga jest nie ok. Oznacza , że zaraz będzie się działo. Ok jest manyga. Czyli nyga z przedrostkiem ma. Kurczę mam nadzieję że dobrze rozumiem...
Co "kurwa grubo" ? Ledwo go zadrapał.
Wizualizacja murzynskiegonideału jest na każdej polskiej wsi.
Stara beemka lub ałdik z felgami 21 cali.
Stara beemka lub ałdik z felgami 21 cali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów