Nawet kalekę próbują oszukać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nawet kalekę próbują oszukać
Było o tym głośno, bo... facet podstawił wszystkich. Każdy z tych przechodniów był wynajętym aktorem.
2:40 Blondynka na końcu mówi do niego "see ya" - do zobaczenia Taka cicha sadystka haha
dlatego nie wlaczam nawet takich prankow.bo wiadome z eustawione dla subów i hajsu.Pranki byly modne 10-15 lat temu teraz same ustawione gowna
Tyle tych pranksterów i social eksperymentatorów się teraz kręci, że strach kogoś oszukać
dawacpiwakruwa napisał/a:
dlatego nie wlaczam nawet takich prankow.bo wiadome z eustawione dla subów i hajsu.Pranki byly modne 10-15 lat temu teraz same ustawione gowna
Ale jednak obejzales bo skomentowałeś wstydź się kłamczuchu!
@olives
co ty pierdolisz? Ja też nie ogladałem tego gówna jak i wielu mu podobnych, a jednak podzielam jego zdanie i komentuje. Mózg rozjebany (znaczy Twój)
co ty pierdolisz? Ja też nie ogladałem tego gówna jak i wielu mu podobnych, a jednak podzielam jego zdanie i komentuje. Mózg rozjebany (znaczy Twój)
Świetny eksperyment socjologiczny, w którym widać, że ludzie cięci na kasę, wezmą ją w każdej nadarzającej się okazji.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów