Czyli jak stać się cięższym o pół kilograma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
A niby dlaczego stał się cięższy o pół kilograma? Jeśli zesrał się ze strachu, to stał się lżejszy. Chyba że liczysz jego masę wg wzoru masa motocyklisty = kombinezon + zawartość kombinezonu, ale wtedy i tak zostaje ta sama masa, bo to, co z dupy wypadło, kombinezonu nie opuściło. Co najwyżej kombinezon (liczony z wzoru masa kombinezonu = masa ubranego motocyklisty - masa gołego motocyklisty) stał się o pół kilograma cięższy.
A motocyklista faktycznie miał kupę (och, cóż za przypadek w doborze słownictwa) szczęścia. Zapewniam, że na jego miejscu obficie zesrałbym się ze strachu.
Pozdrawiam z całego serduszka.
A motocyklista faktycznie miał kupę (och, cóż za przypadek w doborze słownictwa) szczęścia. Zapewniam, że na jego miejscu obficie zesrałbym się ze strachu.
Pozdrawiam z całego serduszka.
Jeden zapierdalał jak dziki osioł a drugi nie patrzył w lusterka...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jeden zapierdalał jak dziki osioł a drugi nie patrzył w lusterka...
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
@Velture
Na chuj pierdolisz o lusterkach skoro on jechał z naprzeciwka? Już chęć zabłyśnięcia tym chujowym tekstem zgubiła cie...
Na chuj pierdolisz o lusterkach skoro on jechał z naprzeciwka? Już chęć zabłyśnięcia tym chujowym tekstem zgubiła cie...
Komuś internet włączyli czy jak?? Było tutaj nie raz!
gruby podaj szybko lepiej link ;D
Niech nie składa rąk do modlitwy , tylko odłoży to ścierwo. Albo jeździ przepisowo.
kierowca auta nie patrzy w lusterka i podwozie kurwa miał złe
Cytat:
ciota w aucie bez kierunku, Chuj w dupe tym co jeżdżą bez sygnalizacji.
Sam jesteś ciotą, za chuja na tym filmiku nie widać czy miał kierunkowskaz włączony czy nie, a nawet jak nie miał to co by to dało motocykliście jak i tak zapierdalał porządnie.
pns1993 napisał/a:
Jak sie zapierdala 2 paki po takiej dróżce no to sory.
No i niestety muszę przyznać rację, bo jest na drodze coś takiego jak automatyzm i związane jest to z pracą automatyczną ludzkiego mózgu, a wbrew temu co homosie twierdzą natury nie oszukasz. Jak kierowca widzi pojazd w odległości 200 - 300m i wie, że na drodze może jechać np. 90 km/h to przy manewrze już po jednej sekundzie analizy mózg mówi zdążysz, jedź. Ale jak chuj na motorku zapierdala dwie paki to niestety ale w takim czasie jak już się połapiesz co się dzieje to mózg motocyklisty już rozbryzguje się wokół twojego samochodu. Tutaj na szczęście się udało, nie życzę nikomu źle żeby nie było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów