18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
Prometheus_Coprophagus 2015-07-13, 3:08 82
A niby dlaczego stał się cięższy o pół kilograma? Jeśli zesrał się ze strachu, to stał się lżejszy. Chyba że liczysz jego masę wg wzoru masa motocyklisty = kombinezon + zawartość kombinezonu, ale wtedy i tak zostaje ta sama masa, bo to, co z dupy wypadło, kombinezonu nie opuściło. Co najwyżej kombinezon (liczony z wzoru masa kombinezonu = masa ubranego motocyklisty - masa gołego motocyklisty) stał się o pół kilograma cięższy.

A motocyklista faktycznie miał kupę (och, cóż za przypadek w doborze słownictwa) szczęścia. Zapewniam, że na jego miejscu obficie zesrałbym się ze strachu.

Pozdrawiam z całego serduszka.

Post mortem per rectum
Zgłoś
Hoofner 2015-07-13, 3:12 23
ciota w aucie bez kierunku, Chuj w dupe tym co jeżdżą bez sygnalizacji.
Zgłoś
~Velture 2015-07-13, 3:23 8
Dwie pizdy się spotkały i tyle.

Jeden zapierdalał jak dziki osioł a drugi nie patrzył w lusterka...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
bimaczow 2015-07-13, 4:18 1
stać się cięższym ?... ja wiem jak stać się lżejszym , wystarczy się zesrać na mój niedojebany ryj , debilem jestem kurwa... jebany gimbozord atakuje!

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
maksymilian45 2015-07-13, 5:08 37
@Velture

Na chuj pierdolisz o lusterkach skoro on jechał z naprzeciwka? Już chęć zabłyśnięcia tym chujowym tekstem zgubiła cie...
Zgłoś
grubystefan 2015-07-13, 8:30 5
Komuś internet włączyli czy jak?? Było tutaj nie raz!
Zgłoś
Xamix 2015-07-13, 9:14
gruby podaj szybko lepiej link ;D

Mariuszku kurwa gdzie są gwałciciele mojej babci!!
Zgłoś
MowilaZeMa18xxx 2015-07-13, 10:12
niby kurwa starzy sadole, a ten sam filmik 10 razy wrzucają
Zgłoś
100PROcentZmC 2015-07-13, 10:48
Przecież skoro gówno miał w sobie,i je wysrał no to stał się lżejszy
Zgłoś
MajkelT 2015-07-13, 11:00
Niech nie składa rąk do modlitwy , tylko odłoży to ścierwo. Albo jeździ przepisowo.
Zgłoś
pns1993 2015-07-13, 11:57 1
Jak sie zapierdala 2 paki po takiej dróżce no to sory.
Zgłoś
N................2 2015-07-13, 12:07 1
kierowca auta nie patrzy w lusterka i podwozie kurwa miał złe
Zgłoś
Radoslaf 2015-07-13, 12:10 9
Cytat:

ciota w aucie bez kierunku, Chuj w dupe tym co jeżdżą bez sygnalizacji.

Sam jesteś ciotą, za chuja na tym filmiku nie widać czy miał kierunkowskaz włączony czy nie, a nawet jak nie miał to co by to dało motocykliście jak i tak zapierdalał porządnie.

pns1993 napisał/a:

Jak sie zapierdala 2 paki po takiej dróżce no to sory.

No i niestety muszę przyznać rację, bo jest na drodze coś takiego jak automatyzm i związane jest to z pracą automatyczną ludzkiego mózgu, a wbrew temu co homosie twierdzą natury nie oszukasz. Jak kierowca widzi pojazd w odległości 200 - 300m i wie, że na drodze może jechać np. 90 km/h to przy manewrze już po jednej sekundzie analizy mózg mówi zdążysz, jedź. Ale jak chuj na motorku zapierdala dwie paki to niestety ale w takim czasie jak już się połapiesz co się dzieje to mózg motocyklisty już rozbryzguje się wokół twojego samochodu. Tutaj na szczęście się udało, nie życzę nikomu źle żeby nie było.
Zgłoś
Novik 2015-07-13, 13:18 1
jebać kurwe w samochodzie pewnie jeszcze tępa baba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów