📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba, że chodziło o kierowcę, ale przecież nie mógł widzieć małego gówniaka
r061071 napisał/a:
ciężko u 2 latka o rozum rudy geniuszu
Dokładnie takie dziecko nie potrafi podejmować racjonalnych decyzji. Nie jest w stanie ocenić co to jest zagrożenie czy niebezpieczeństwo. Tylko kurwa gdzie jego rodzice? Jak można takie malutkie dziecko zostawić samo na ulicy do chuja
r061071 napisał/a:
ciężko u 2 latka o rozum rudy geniuszu
Pisałem o jego zjebanych rodzicach puszczających w samopas ale każdy mierzy swoją miarą.
Oczywiście standardowo, przejechał po kimś samochód? To bierzemy go jak zwykłą szmatę, na pewno zrobi mu się lepiej.
tylko na jaki gwizdek oszukiwać przeznaczenie, jeżeli twoim przeznaczeniem jest dorastanie, wegetacja i zdechnięcie pod płotem w takim syfie jak te pejzaże na filmiku :/
woytasw napisał/a:
Gdzie można zobaczy ćpoprzednie odcinki?
góóglę -> oszukać przeznaczenie odc sadistic.pl
google.pl/search?ei=L1NHW_KtHZLawQLn74-gBw&q=oszuka%C4%87+przeznac...
Kilka uwag na różne tematy:
1. Widzę że karawan na miejscu od razu.
2. Toć to zwykłe podwórko czy inne obejście. Jeśli trzymacie dzieci 24/7 w domu przed komputerem to sami jesteście zjebani. Potem się dziwicie dlaczego pizdy rosną.
3. Wyjątkowo nieszczęśliwy zbieg okoliczności, bo chłopak zatrzymał się w martwym polu i mimo względnie poprawnego zachowania dziecka i poprawnego zachowania kierowcy doszło do potrącenia.
1. Widzę że karawan na miejscu od razu.
2. Toć to zwykłe podwórko czy inne obejście. Jeśli trzymacie dzieci 24/7 w domu przed komputerem to sami jesteście zjebani. Potem się dziwicie dlaczego pizdy rosną.
3. Wyjątkowo nieszczęśliwy zbieg okoliczności, bo chłopak zatrzymał się w martwym polu i mimo względnie poprawnego zachowania dziecka i poprawnego zachowania kierowcy doszło do potrącenia.
Alart napisał/a:
Widzisz różnicę między dzieckiem a jebanym niemowlakiem 2 letnim co kurwa dopiero się nauczył chodzić?
Jeśli masz dzieci jakimś cudem i puszczałeś takiego malucha w samopas to jestem pod wrażeniem, że nic mu się nie stało.
Pod wrażeniem dziecka a nie ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów