Szczecin znany jest z filmiku "Ale urwał", jak widać jest więcej utalentowanych kierowców w tym pięknym mieście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
było w tv trzeba dorwać tego barana
Sądząc po tytule sądziłem, że jak pierwszy go ominął to zaraz jakiś inny go jebnie... Ale cóż
shUm. napisał/a:
Oglądałem to dziś w wiadomościach i myślę sobie. Wejdę na sadistica i obejrzę jeszcze raz. Wiedziałem ze nie obejdzie się bez kopiowania filmów.
a co? mamy je sami kurwa nagrywać?
@ Hekko aleś mnie kurwa wystraszył. Zajebiste
shUm. napisał/a:
Oglądałem to dziś w wiadomościach i myślę sobie. Wejdę na sadistica i obejrzę jeszcze raz. Wiedziałem ze nie obejdzie się bez kopiowania filmów.
niektórzy nie oglądają TV
Ja liczyłem na premierę tego filmu na Sadisticu, tylko z trochę innego ujęcia
ale to jest chujowe wszystko...całe zachowanie polskich kierowców.
albo się wpychają wszędzie i zajeżdżają drogę albo wyprzedzają na 4tego 5tego 10tego tak że osoby z naprzeciwka muszą do rowu uciekać aby uniknąć zderzenia, albo jadą napierdoleni albo jak jedziesz zgodnie z przepisami to wyprzedzają Cię i wyzywają od najgorszych.
ostatnio musiałem holować auto kumpla bo mu nie chciał samochód odpalić, cały czas jechaliśmy prawą stroną, na ostatnim kawałku skręcaliśmy w lewo i trzeba było zjechać na lewy pas(droga 4 pasmowa), to Ci którym się tak bardzo "spieszyło" to wyprzedzając nas darli papę żę jedziemy chujowo.
jak miałem kuźwa jechać prawym pasem jak w lewo musiałem skręcać ?
albo się wpychają wszędzie i zajeżdżają drogę albo wyprzedzają na 4tego 5tego 10tego tak że osoby z naprzeciwka muszą do rowu uciekać aby uniknąć zderzenia, albo jadą napierdoleni albo jak jedziesz zgodnie z przepisami to wyprzedzają Cię i wyzywają od najgorszych.
ostatnio musiałem holować auto kumpla bo mu nie chciał samochód odpalić, cały czas jechaliśmy prawą stroną, na ostatnim kawałku skręcaliśmy w lewo i trzeba było zjechać na lewy pas(droga 4 pasmowa), to Ci którym się tak bardzo "spieszyło" to wyprzedzając nas darli papę żę jedziemy chujowo.
jak miałem kuźwa jechać prawym pasem jak w lewo musiałem skręcać ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów